Σμαράγδα Καρύδη: Πώς αντέδρασε μετά την αποκάλυψη ότι με τον Θοδωρή Αθερίδη είναι δέκα χρόνια μαζί;

Λίγες ημέρες έχουν περάσει από την αποκάλυψη του Θοδωρή Αθερίδη ότι είναι ζευγάρι με την Σμαράγδα Καρύδη περίπου δέκα χρόνια. Οι δύο ηθοποιοί, που προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να βρίσκονται στην επικαιρότητα μόνο για τα επαγγελματικά τους, προστάτεψαν τη σχέση τους για πολύ καιρό. Πλέον όμως μιλούν ανοιχτά, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town και στους Πάνο Ζόγκα και Μαρία Μωραΐτη, η Σμαράγδα Καρύδη εξομολογείται πώς αντέδρασε μετά την αποκάλυψη του συντρόφου της, πώς νιώθει μετά την υπερέκθεση και πώς θα περιέγραφε την προσωπική της ζωή.

Τι λέει η ίδια για τα λεγόμενα του Θοδωρή Αθερίδη; «Αυτό τώρα έτυχε. Δεν το αποκάλυψε, κάνατε μια κουβέντα και πάνω στην κουβέντα του ήρθε και το είπε. Δεν πήρε κάποια απόφαση από πριν ότι “τώρα θα κάνω αποκαλύψεις”» και τονίζει «Δεν ήταν κάτι αποφασισμένο. Του ‘ρθε, το ‘πε, τελείωσε».

Γιατί θεωρεί η ίδια πως επέλεξε αυτήν την στιγμή; «Άκουσε να δεις, εγώ ποτέ μου δε μιλάω γι’ αυτά τα πράγματα γιατί αισθάνομαι άβολα. Εντάξει, μετά από ένα διάστημα μπορεί να έρχεται μια ώρα που θεωρείς ότι μπορείς να πεις κάτι και να τελειώνει εκεί. Δε θεωρώ ότι πρέπει να το τροφοδοτήσουμε με περαιτέρω πληροφορίες, του τύπου πώς και γιατί».

Smaragda Karidi Thodoris Atheridis

Όσο για το πώς αντέδρασε, η Σμαράγδα Καρύδη εξομολογείται: «Είπα “καλά, τώρα θα μας περιλάβουνε!”. Μάλιστα, ξέχασε να μου το πει και μου το ‘πε δυο μέρες μετά» και επισημαίνει: «Δε θέλουμε να μιλάμε για την προσωπική μας ζωή επειδή έχουμε δουλειές πάντα και θέλουμε να μιλάμε γι’ αυτές. Δε θεωρούμε ότι είναι κάτι τόσο μεγάλο που πρέπει να τις σκεπάσει. Πολλές φορές υπάρχουν προσωπικοί λόγοι να μη βγάζεις κάτι προς τα έξω. Και προσωπικοί, και αισθητικοί, και γιατί νιώθεις άβολα να μιλάς για τέτοια πράγματα».

Πώς νιώθει μετά την υπερέκθεση; «Να σου πω, δεν το παρακολούθησα όλο αυτό το πράγμα. Έχει γίνει κάτι τρομερό; Εγώ τουλάχιστον δεν το έχω δει» ομολογεί στους δημοσιογράφους και περιγράφει με οκτώ λέξεις την προσωπική της ζωή: «Είναι ήρεμη και γεμάτη αγάπη. I’m blessed».

Είναι μια από τις λίγες γυναίκες που λένε ότι δε θέλουν παιδιά και γάμους και το έχουν τηρήσει. «Δηλαδή, άμα δεν το τηρήσω θα με τιμωρήσετε;», αποκρίνεται και καταλήγει, διευκρινίζοντας: «Δεν είμαι από τις λίγες γυναίκες. Και άλλες γυναίκες δεν έχουν κάνει παιδιά και γάμους».