«Σκάσε και να είσαι καλό κορίτσι» – Το tweet της Taylor Swift για τη διαφωνία με τους πρώην μάνατζέρ της που έγινε viral στα social media

Splash/Smartmagna

Μια αποκάλυψη που έχει να κάνει με τους πρώην manager της δισκογραφικής της εταιρείας έκανε η Taylor Swift μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια –που θα τιμηθεί στα φετινά American Music Awards με το βραβείο για τον καλλιτέχνη της δεκαετίας- έκανε ένα tweet που ενημέρωνε τους θαυμαστές της πως οι managers της προηγούμενης εταιρείας της δεν της επιτρέπουν να ερμηνεύσει τραγούδια από τα παλιότερα albums που έχει κυκλοφορήσει.

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι γιατί η Taylor έχει σκοπό να ξανά ηχογραφήσει αυτά τα τραγούδια με τη νέα της δισκογραφική εταιρεία και αυτό είναι κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνους τους πρώην manager της, Scott Borchetta και Scooter Braun από την Big Machine Records.

Η τραγουδίστρια έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο Scott Borchetta είπε στην ομάδα μου πως μου επιτρέπουν να χρησιμοποιήσω τη μουσική μου μόνο αν συμφωνήσω να κάνω αυτά τα δυο πράγματα: Να μην κυκλοφορήσω την επομένη χρόνια επανεκτελέσεις των παλιότερων τραγουδιών μου (που είναι κάτι που μου επιτρέπεται να κάνω και ανυπομονώ να συμβεί) και είπαν επίσης να σταματήσω να μιλάω τόσο για εκείνον όσο και για τον Scooter Braun» δήλωσε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: «Το μήνυμα που μου στέλνουν είναι ξεκάθαρο: Σκάσε και να είσαι καλό κορίτσι, αλλιώς θα τιμωρηθείς».

Δείτε το tweet της τραγουδίστριας:

Μάλιστα, οι fans της δημιούργησαν κι ένα hashtag για να δείξουν την υποστήριξή τους στην τραγουδίστρια, το #IStandWithTaylor, το οποίο έχει γίνει viral στα social media.