Σκάνδαλο στη showbiz: Ποια διάσημη έκανε σχέση με τον πρώην σύζυγο της φίλης της;

Φαίνεται πως για πολλούς ο έρωτας, όχι μόνο δεν κοιτάει χρόνια, αλλά ούτε καν φιλίες. Ο λόγος για την διάσημη fashion designer, Ashley Olsen που έχει σχέση με τον 59χρονο καλλιτέχνη, George Condo. H συγκεκριμένη είδηση προκάλεσε πληθώρα σχολίων καθώς όπως έγινε γνωστό η Ashley ήταν φίλη με την πρώην σύζυγο του Condo, την Anna Condo.

ashley olsen sto The Model as Muse

Όπως ήταν αναμενόμενο μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης, οι δύο φίλες δεν έχουν καμία επαφή. Μάλιστα η Anna Condo μίλησε για το διαζύγιο της αλλά και για την Ashley στο radaronline ξεκαθαρίζοντας, πως ο λόγος που χώρισε δεν ήταν κάποιο τρίτο πρόσωπο, αλλά η αδυναμία της να ταιριάξει με τους ανθρώπους και τον κοινωνικό περίγυρο του πρώην συζύγου της.

The Whitney Museum of American Art Gala & Studio Party 2013 Supported By Louis Vuitton at Skylight at Moynihan Station Featuring: George Condo Where: New York, New York, United States When: 23 Oct 2013 Credit: Dennis Van Tine/Future Image/WENN.com **Not available for publication in Germany, Poland, Russia, Hungary, Slovenia, Czech Republic, Serbia, Croatia, Slovakia**

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μεγάλη διαφορά ηλικίας του ζευγαριού δεν μας κάνει εντύπωση καθώς η 30χρoνηAshley έβγαινε πριν με τον 49χρονo σκηνοθέτη Bennett Miller, ενώ η δίδυμη αδερφή της Mary-Kate είναι παντρεμένη με τον 47χρονο Olivier Sarkozy.

Πηγή: Peoplegreece.com