Σίσσυ Φειδά: Φωτογραφίζεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και αποκαλύπτει το φύλο του μωρού που περιμένει

Ενάμιση μήνα πριν κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της μωρό, καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Ανδρίτσο, η Σίσσυ Φειδά φωτογραφίζεται για ΟΚ! και μιλά για το φύλο του μωρού τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της, τα κιλά που έχει πάρει και τη σχέση της με τον σύζυγό της.

«Τους πρώτους τρεις μήνες ήμουν χάλια. Είχα ζαλάδες, εμετούς, αδυναμία, δε μπορούσα ούτε στο μπάνιο να πάω μόνη μου. Άκουγα άλλες γυναίκες που έλεγαν ότι η εγκυμοσύνη ήταν η ωραιότερη περίοδος της ζωής τους κι εγώ ένιωθα τόσο εξαντλημένη που νόμιζα ότι θα πεθάνω. Μέχρι που έκλεισα τον τέταρτο μήνα, πέρασα πραγματικά πολύ δύσκολα. Με θυμάμαι να κλαίω και να παρακαλάω τον Γιώργο να με πάει στο νοσοκομείο. Πήγαινα στον γιατρό μου και του έλεγα: “Δεν αισθάνομαι καλά. Μήπως συμβαίνει κάτι στο μωρό;”. Και βέβαια ο άνθρωπος με έδιωχνε, γιατί το μωράκι ήταν απολύτως υγιές. Προφανώς ήμουν πολύ κουρασμένη από τη δουλειά και ο οργανισμός μου αντέδρασε έτσι» αναφέρει μεταξύ άλλων στον Γιάννη Πουλόπουλο και αποκαλύπτει ότι το φύλο του μωρού της είναι κορίτσι.

feida egyos ok  (3)

Πόσα κιλά έχει πάρει, όμως, µέχρι τώρα που µπαίνει στον όγδοο µήνα; Η interior designer εξομολογείται: «Έχω πάρει έξι κιλά» και προσθέτει: «Το ξέρω ότι κάνει εντύπωση, αλλά έξι κιλά έχω πάρει. Για να καταλάβεις, αν εξαιρέσεις κάποια παντελόνια που αγόρασα τώρα τελευταία, δεν έχω πάρει άλλα ρούχα εγκυµοσύνης. Μου έκαναν τα ρούχα µου. Μα στην αρχή, µε όλο αυτό το πρόβληµα που είχα µε το στοµάχι µου, έχασα δύο κιλά, αντί να βάλω βάρος. Και τώρα ακόµα τρώω κανονικά. ∆εν έχει ανοίξει δηλαδή η όρεξή µου, παρόλο που πολύ θα το ήθελα, γιατί είναι µία περίοδος στη ζωή κάθε γυναίκας που µπορεί να φάει ό,τι θέλει, χωρίς να τη νοιάζει. Μόνο κάνα δυο φορές µε έπιασαν λιγούρες στις 12.00 το βράδυ και ζήτησα από τον Γιώργο να µου φέρει χοτ ντογκ και λουκουµάδες, ο οποίος, θυµάµαι, µε ρωτούσε: «Πού θα βρω λουκουµάδες µέσα στη νύχτα;». Αλλά του τα είχα όλα έτοιµα. Είχα γκουγκλάρει τη διεύθυνση και του είχα τυπώσει τον χάρτη».

feida egyos ok  (1)

Όσον αφορά στη σχέση της με τον Γιώργο και αν έγινε πιο προστατευτικός μαζί της, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, η Σίσσυ Φειδά σημειώνει: «Ναι βέβαια. Αν καμιά φορά με πάρει τηλέφωνο και δεν το σηκώσω, ανησυχεί μήπως μου έχει συμβεί κάτι. Επίσης, από τη στιγμή που έμεινα έγκυος, δεν με έχει αφήσει να οδηγήσω. Είμαι πολύ τυχερή που έχω στη ζωή μου αυτό τον άντρα».

Πηγή: Peoplegreece.com