Σίσσυ Χρηστίδου: «Βρίσκομαι σε φάση δίαιτας»

Είναι μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες παρουσιάστριες και αυτή την περίοδο έχει βάλει την τηλεόραση σε δεύτερη μοίρα. Η Σίσσυ Χρηστίδου ασχολείται κυρίως με την οικογένειά της και με το καινούργιο της «παιδί» που δεν είναι άλλο από την δημιουργία παιδικών και όχι μόνο, ρούχων.

Την απασχολεί η εμφάνισή της, τα ρούχα που θα φορέσει και το πώς να διατηρεί το σώμα της; Η παρουσιάστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της στο κυπριακό περιοδικό Down Town, αποκάλυψε ότι βρίσκεται ακόμα σε δίαιτα για τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης της:

«Μου αρέσει να προσέχω τον εαυτό μου, να νιώθω γυναίκα και να προσέχω το σώμα μου. Όλα αυτά όμως σε φυσιολογικά πλαίσια και όχι ακραία. Τώρα βρίσκομαι σε φάση δίαιτας, γιατί ακόμα δεν έχω καταφέρει να χάσω όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης. Αλλά έχω υπομονή και δεν βιάζομαι. Τώρα τελευταία με αφορούν περισσότερο τα ρούχα! Είναι νομίζω το όνειρο κάθε γυναίκας το να μπορεί να φτιάχνει όποιο ρούχο θέλει! Η γυναικεία μου συλλογή είναι τα ρούχα που μου αρέσει να φοράω και με κάνουν να νιώθω άνετα και θηλυκή»!

Πηγή: peoplegreece.com

Δείτε επίσης:

Σίσσυ Χρηστίδου: Θα αντικαταστήσει την Ελεονώρα Μελέτη; Τι λέει η ίδια;

Σίσσυ Χρηστίδου-Θοδωρής Μαραντίνης: Ποιος κάνει το πρώτο βήμα όταν τσακώνονται;

Θα κλάψετε από τα γέλια αν δείτε τι ανέβασε στο Facebook η Σίσσυ Χρηστίδου!