Σίσσυ Χρηστίδου: Τώρα εσείς πιστεύετε ότι δεν κάνει ρετούς στις φωτογραφίες της;

Εμείς πάντως, αφού είδαμε το video, πιστεύουμε όσα λέει. Η ginger καλλονή, μαμά και σχεδιάστρια ρούχων έχει καταφέρει αρκετές φορές να γίνει viral μέσα από το κανάλι της στο YouTube, στο οποίο μιλάει με ειλικρίνεια και χιούμορ για διάφορα θέματα. Τελευταίο ζήτημα που καταπιάστηκε ήταν αυτό του ρετούς, για το οποίο έχει δεχτεί πολλή και έντονη κριτική, καθώς πολλοί υποστηρίζουν ότι η Σίσσυ δεν μοιράζεται την πραγματική εικόνα στα social media.

Ας είμαστε ειλικρινείς, η Σίσσυ δεν έχει κανένα λόγο να κάνει ρετούς σε κάθε ένα από τα δεκάδες post που μοιράζεται κάθε μέρα, καθώς φροντίζει να μας δείξει πολλές στιγμές από την καθημερινότητα της, σε επίπεδο oversharing, αν μας ρωτάτε. Αν ανέβαζε συγκεκριμένες εικόνες στο instagram, θα καταλαβαίναμε να επεμβαίνει προσεκτικά σε όλες, αλλά το να κάνει ρετούς σε όλα τα accounts της στα social media είναι μάλλον υπερβολική δουλειά χωρίς κανένα αποτέλεσμα, γιατί όλο και κάποιος άλλος θα βρεθεί να μοιραστεί μια φωτογραφία της πάνω στην οποία δεν θα μπορεί να επέμβει. Βεβαία ακόμα και αν έκανε είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι σίγουρα δεν είναι η μόνη, καθώς πάρα πολλοί φίλοι μας επιδίδονται στην ίδια πρακτική, γιατί η ανθρώπινη ματαιοδοξία είναι ένα χαρακτηριστικό που συναντάται σε celebrities και μη.

Η Σίσσυ είναι μια γυναίκα που παλεύει με το βάρος της και εκφράζεται δημόσια για αυτό, και είναι καλό να είμαστε υποστηρικτικοί μαζί της και όχι επικριτικοί κάνοντας body shaming, για ένα θέμα που αφορά την ίδια και κανέναν άλλον. Στο παρακάτω video που αξίζει να δείτε, εκτός του ότι δίνει tips σε όλους τους ανθρώπους που έχουν ατέλειες -δηλαδή σε όλους τους ανθρώπους σκέτο- παραδέχεται ότι οι μόνες φωτογραφίες της που περνάνε από ρετούς είναι αυτές που σχετίζονται με φωτογραφήσεις του brand της. Προφανώς όσα λέει δεν είναι η ανακάλυψη της πυρίτιδας, αλλά είναι πολύ σημαντικό να ακούσουμε έναν άνθρωπο να απαντά ευθέως στους επικριτές της.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram