Σίσσυ Χρηστίδου: Μιλά πρώτη φορά για τις δυσκολίες στην εγκυμοσύνη της

Μια φωτογραφία με τον σύζυγο της Θοδωρή Μαραντίνη και την ίδια να ποζάρουν με φουσκωμένες κοιλίτσες ήταν η πρωτότυπη ιδέα της Σίσσυς Χρηστίδου για να ανακοινώσει τα χαρμόσυνα νέα της τρίτης εγκυμοσύνης. Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes και τα comments «έπεσαν βροχή» ενώ λίγο αργότερα η όμορφη παρουσιάστρια εξαφανίστηκε από τα social media.

Το γεγονός αυτό έκανε τους διαδικτυακούς της φίλους να ανησυχήσουν καθώς είναι γνωστή η αγάπη της για τον συγκεκριμένο τρόπο επικοινωνίας με το κοινό. Η Σίσσυ Χρηστίδου επέστρεψε σήμερα ποστάροντας μερικά βιντεάκια στο instagram stories αλλά και στο facebook απολογούμενη για την απουσία της. Όπως μας ενημέρωσε η τρίτη εγκυμοσύνη είναι διαφορετική από τις προηγούμενες και την έχει ταλαιπωρήσει.

Συγκεκριμένα είπε: «Γεια σας! Να ‘μαι κι εγώ… Κατ’ αρχήν θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για τα γλυκά σας λόγια και την θετική σας ενέργεια και τα μηνύματα που μου στέλνετε. Γιατί είναι πραγματικά πολύ συγκινητικό και νομίζω πως με βοηθάει κιόλας σε πολύ μεγάλο βαθμό. Παρόλο που λίγο χάθηκα και λίγο με χάσατε, εσείς είστε εκεί και στέλνετε όλη αυτήν την αγάπη και σας ευχαριστώ πολύ. Το πρώτο τρίμηνο αυτής της τρίτης εγκυμοσύνης μου, δεν ήταν και τόσο βαρετό όπως τα άλλα πρώτα τρίμηνα. Γενικά έχω ζοριστεί λίγο, έχω συμπτώματα που άκουγα ότι υπάρχουν στις εγκυμοσύνες αλλά εγώ δεν τα είχα στις προηγούμενες… Νευριάζω με το snap, εκνευρίζομαι, το βρίζω και τέτοια συμπτώματα έχω… Ευτυχώς είμαι πολύ τυχερή και έχω ένα περιβάλλον που ανέχεται όλον τον παραλογισμό και με στηρίζει και έχω και εσάς. Γενικά δεν θέλω να σας ζαλίζω… Ο τέταρτος μήνας είναι πιο ήσυχος και πιο βαρετός οπότε όλα είναι καλύτερα και ήθελα να πω ένα ευχαριστώ. Οπότε εγώ θα επανέλθω γρήγορα γρήγορα και να βάψω και αυτή την ρίζα».

Πηγή: peoplegreece.com