Συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη αποκαλύπτει: «Θα είμαι και φέτος και του χρόνου στην εκπομπή»

Ποιος χρειάζεται τις επίσημες ανακοινώσεις, όταν υπάρχουν δηλώσεις όπως και αυτή; Όπως ξαφνικά μπήκε στην παρέα της εκπομπής, εξίσου ανατρεπτικά ανακοίνωσε και την παραμονή του σε αυτή.

Η εκπομπή του Alpha, που παρουσιάζει η Ελένη Μενεγάκη, θα έχει αρκετές αλλαγές φέτος στο δυναμικό της. Ωστόσο συνεργάτης της, φρόντισε να προσυπογράψει όχι μόνο την παραμονή του για αυτό τον χρόνο, αλλά και για τον επόμενο.

Μιλάμε για τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στον ΑΡΤ 90,6 FM και τον Λάζο Μαντικό, αποκαλύπτοντας πως θα συνεχίσει να βρίσκεται στην “Ελένη“. Συγκεκριμένα, όταν ερωτήθηκε για τον ελεύθερο χρόνο που έχει, εξήγησε πως είναι ελάχιστος, καθώς οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις είναι πολλές.

lianos-menegaki2

«Ελεύθερο χρόνο έχω πάρα πολύ λίγο. Το πρωί είμαι στο ραδιόφωνο. Μετά θα είμαι και φέτος στην Ελένη και του χρόνου! Το υπόλοιπο που μου μένει είναι για τα παιδιά μου και για τα live όποτε έχουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά στη ραδιοφωνική εκπομπή. Ο Γιώργος Λιανός με αυτή του τη δήλωση, έδειξε απόλυτα βέβαιος και για το μέλλον της εκπομπής και του Alpha τηλεοπτικά.

Ακούστε το απόσπασμα στο 1:30

Πηγή: Peoplegreece.com