Συναγερμός για το πριγκιπικό μωρό: Από τώρα live εικόνα έξω από το μαιευτήριο που θα γεννήσει η Kate Middleton

Αν και η Kate Middleton δεν έχει πάει ακόμα στο μαιευτήριο για να φέρει στον κόσμο το δεύτερο μωρό της, μετά τον τρισχαριτωμένο Πρίγκιπα George που έχει ξετρελάνει με το χαμόγελο και τις πόζες του ολόκληρο τον πλανήτη, οι δημοσιογράφοι βρίσκονται εκεί από νωρίς για να καλύψουν το γεγονός αυτό.

Ναι, η Kate Middleton, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com,  από μέρα σε μέρα θα περάσει την πόρτα του μαιευτηρίου, μεγαλώνοντας την οικογένειά της και προσφέροντας χαρά στο σύζυγό της, Πρίγκιπα William, που είναι τρελά ανυπόμονος.

Η Αστυνομία πάντως για να αποτρέψει τον μεγάλο πανικό που θα δημιουργηθεί, έχει απαγορέψει στα ΜΜΕ να βρεθούν έξω από την ιδιωτική πτέρυγα «Lindo» του νοσοκομείου «St. Mary’s», όπως είχε συμβεί την πρώτη φορά, μια και εκεί η ίδια είχε γεννήσει και τον Πρίγκιπα George.

Όμως, παρά την απαγόρευση αυτή, τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, μεταδίδουν live στον Κυβερνοχώρο εικόνα από το μαιευτήριο –για την ακρίβεια βλέπουν όλοι την πόρτα που ακολουθεί, μετρώντας αντίστροφα τη στιγμή που η Δούκισσα θα φτάσει.

kate middleton nosokomeio

Διαβάστε ακόμα:

Η Kate Middleton στο Downton Abbey

Kate Middleton: Όλα τα φωτογραφικά κλικ για την κοιλίτσα της!

Το ανθρώπινο πρόσωπο της Kate Middleton: Πρωταγωνιστεί σε video για την παιδική κατάθλιψη