Σία Κοσιώνη: Το look σε νέα έξοδο με τον Kώστα Μπακογιάννη

Ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσσιώνη σπάνια πραγματοποιούν κοσμικές εμφανίσεις ή μιλούν σε συνεντεύξεις για τα προσωπικά τους, ενώ προτιμούν να κρατάνε σε χαμηλό προφίλ την ιδιωτική τους ζωή. Άλλωστε, η Σία Κοσιώνη έχει αποδείξει με την πορεία της στην ενημέρωση όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο, πως δεν έχει ανάγκη να επικαλείται την σχέση της για να παραμένει στην επικαιρότητα.

Όσο όμως και να θέλει κανείς να μείνει incognito, είναι ακατόρθωτο να περάσει απαρατήρητος όταν συνοδεύεται από τον μοναδικά εκκεντρικό Ηλίας Ψινάκη, που τραβά την προσοχή με την εκρηκτική του παρουσία. Οι τρεις τους λοιπόν δείπνησαν μαζί χθες το βράδυ, με τη δημοσιογράφο και τον πολιτικό να απολαμβάνουν την συντροφιά του δημάρχου του Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη.

Talking politics: Δεν είναι και επίφοβο να εικάσουμε πως η συζήτηση αφορούσε και θέματα πολιτικής, αφού οι δύο κύριοι είχαν σίγουρα να συζητήσουν θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης, μιας και ο ένας είναι δήμαρχος και ο άλλος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας. Δεδομένης και της παρουσίας όμως της γοητευτικής Σίας Κοσιώνη, είμαστε σίγουροι πως δεν περιορίστηκαν σε ανιαρή θεματολογία. Άλλωστε, όπως βλέπουμε και στη φωτογραφία που ανάρτησε ο Ηλίας Ψινάκης στο Instagram, δεν πρόκειται για ένα ακόμη τυπικόό δείπνο, με τους τρεις τους να γελούν και να φαίνεται πως διασκεδάζουν πραγματικά. Ο Ηλίας έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Τι άκουσε και η συχωρεμένη η Marilyn απόψε»…!!! «Δε ξέρω τελικά τι είναι πιο σημαντικό; Να συμβουλεύεσαι ή να συμβουλεύεις ένα φίλο σου»;, αφήνοντας πολλά υπονοούμενα για το περιεχόμενο του μεταξύ τους διαλόγου.

Like a star: Δεν ξέρουμε αν το προσέξατε αλλά ο πρώην manager δεν αποχωρίστηκε τα αγαπημένα του γυαλιά ηλίου ακόμη και στον εσωτερικό χώρο του εστιατορίου που επέλεξαν. Οι συνδαιτυμόνες του όμως απολαμβάνουν το κρασί τους χωρίς να στέκονται σε τέτοιες λεπτομέρειες, κάτω από έναν υπέροχο πίνακα του idol Marylin Monroe.

Ακολουθείστε το Instyle στο instagram