Σία Κοσιώνη: Σχολίασε το περιστατικό στο Big Brother στον αέρα του δελτίου ειδήσεων

Instagram @siakossioni

Το χυδαίο, άκρως σεξιστικό και καταδικαστέο σκηνικό που συνέβη με τον παίκτη του Big Brother αποφάσισε να σχολιάσει η Σία Κοσιώνη από τον αέρα της εκπομπής της. Όπως έχει γίνει γνωστό τις τελευταίες μέρες, ο παίκτης το reality show από την Κρήτη δήλωσε πως «Πάω κάθε μέρα σε μια, να αδειάσω το πακέτο…αλλιώς έχει βιασμό». Αμέσως προκλήθηκαν αντιδράσεις και ο ίδιος απομακρύνθηκε από το τηλεπαιχνίδι.

Για αυτό το σκηνικό πήρε θέση και η Σία Κοσιώνη λέγοντας το βράδυ της Δευτέρας στο δελτίο ειδήσεων που παρουσιάζει «Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να περιγράψω το σοκ και την αποστροφή που μου προκάλεσε το χυδαιότατο αυτό σχόλιο στο live streaming του Big Brother, δεν έπαιξε στην τηλεόρασή μας αυτό… Είναι περιττό να πω ότι μιλώντας σαν γυναίκα, αλλά και ως γυναίκα που μεγαλώνω ένα αγόρι ότι οι γυναίκες προφανώς και δεν είναι αντικείμενα και προφανώς δεν είναι έρμαια στις ορέξεις κανενός.

Τέτοιου είδους αντιλήψεις προσβάλλουν και τις γυναίκες, αλλά και κάθε σκεπτόμενο άντρα. Όταν συμβαίνουν τέτοια περιστατικά πρέπει να τα βλέπεις κατάματα, ειδικά όταν είσαι ο ΣΚΑΙ».