Τα 10 + 1 μαθήματα ζωής που μας δίδαξε η διάσημη σειρά

Getty Images/ Ideal Images


Είναι εκείνες που μας έμαθαν ότι τόσα χρόνια μας έλεγαν ψέματα και ο καλύτερος μας φίλος δεν είναι τα διαμάντια αλλά ο Christian  Louboutin, εκείνες που μας ψιθύρισαν στο αυτί ότι οι άντρες περνούν αλλά οι φίλες μένουν και φυσικά εκείνες που μας έκαναν να δούμε κατάματα αν είμαστε μια Carry, μια Miranda, μια Charlotte ή μια Samantha.

Μπορεί να συνέχισαν τις ζωές τους και να μας άφησαν να τα βγάλουμε πέρα μόνες μας αλλά πριν το κάνουν φρόντισαν να μας μεταλαμπαδεύσουν τις πολύτιμες γνώσεις τους.

Ιδού τι μας έμαθαν τα κορίτσια του SexAndTheCity.

1. «Η φιλία δεν είναι κάτι μαγικό που διαρκεί από μόνο του για πάντα. Πρέπει να της δώσεις χρόνο και να επενδύσεις σε αυτή».

2. «Το σύμπαν μπορεί να μην είναι πάντα δίκαιο αλλά τουλάχιστον έχει πολύ ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ».

3. «Εγώ κι εσύ είμαστε σαν αυτό τον κόκκινο τοίχο. Θεωρητικά είναι καλή ιδέα αλλά στην πράξη δεν λειτουργεί».

4. «Η ζωή σου δίνει πολλές ευκαιρίες να τα κάνεις θάλασσα που σημαίνει ότι σου δίνει άλλες τόσες να κάνεις το σωστό».

5. «Κάπου εκεί έξω υπάρχει κάποιος εξίσου ‘περίεργος’ με εμάς που θα μας αγαπήσει και θα μας καταλάβει και μόλις μας φιλήσει στο μέτωπο, όλα θα μοιάζουν καλύτερα».

6. «Καθώς οδηγούμε μόνες μας στο δρόμο της ζωής, συχνά μπορεί να χανόμαστε και τότε είναι που ένα κορίτσι πρέπει να αφήσει πίσω του τα ‘πρέπει’ και τις μετάνοιες και απλώς να προχωρήσει μπροστά».

7. «Δεν πρέπει να θυσιάζεις το ποιος πραγματικά είσαι απλώς και μόνο επειδή κάποιος άλλος έχει πρόβλημα με αυτό».

8. «Ίσως το παρελθόν να είναι σαν ένα φορτίο που μας κρατάει πίσω. Ίσως να πρέπει να ξεχάσουμε το ποιοι ήμασταν για να μπορέσουμε να εξελιχθούμε στο ποιοι θα γίνουμε».

9. «Δεν έχει σημασία ποιος σου ράγισε την καρδιά ή πόσο θα σου πάρει για να γιατρευτείς, χωρίς τους φίλους σου δεν θα τα καταφέρεις ποτέ».

10. «Κάποια στιγμή τα κομμάτια ενώνονται και τότε όλα βγάζουν νόημα. Μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή, διασκέδασε με την τρέλα, ζήσε για το σήμερα και πίστεψε ότι όλα συμβαίνουν για έναν λόγο».

11. «Η πιο συναρπαστική και ταυτόχρονα η πιο σημαντική σχέση της ζωής σου, είναι αυτή που έχεις με τον εαυτό σου. Αν καταφέρεις να βρεις κάποιον που θα σε αγαπήσει με τον τρόπο που αγαπάς η ίδια τον εαυτό σου, τότε αυτό είναι απλώς… Υπέροχο!»