Σάσα Σταμάτη για το μοντέλο Βικτώρια Καρύδα: «Μίλησα μαζί της και το μόνο που μου είπε είναι ότι…»

 

Σάσα Σταμάτη για το μοντέλο Βικτώρια Καρύδα: «Μίλησα μαζί της και το μόνο που μου είπε είναι ότι…»

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της βιώνει το μοντέλο και μητέρα δύο παιδιών Βικτώρια Καρύδα μετά τη δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή.

karida-people-282-4-768x529

Στην εκπομπή Ooh la la! το Σάββατο 3 Νοεμβρίου, η Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε ότι μίλησε με την κοπέλα που ξεχώρισε στο fashion show MSR στο τηλέφωνο: «Μίλησα μαζί της χθες, την πήρα τηλέφωνο το απόγευμα. Η κοπέλα είναι σε άθλια κατάσταση, δεν μπορούσε να πει πολλά πράγματα, το μόνο που μου είπε είναι ότι θα γίνει η κηδεία στην Αυστραλία. (…) Τον είχε Θεό τον Γιάννη».

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια είπε βρισκόταν στην εβδομάδα μόδας το μοιραίο βράδυ και περιέγραψε πώς ακριβώς έμαθε η Βικτώρια Καρύδα το τραγικό νέο: «Η Βικτώρια είχε αφήσει το κινητό και την τσάντα της στον Προκόπη Μακρυλάκη, τον μακιγιέρ της, ο οποίος ήταν έξω από το show. Εκείνος είδε κάποια στιγμή ότι την έπαιρναν συνέχεια τηλέφωνο, ανησύχησε, το σήκωσε και ήταν η κολλητή της η Όλγα. Είπε στον Προκόπη ότι «έφυγε» ο Γιάννης, εκείνος έπαθε πανικό και πήγε στα backstage, δεν τον άφησαν να μπει, διαπληκτίστηκε με τους σεκιούριτι, τους εξήγησε ότι είναι σοβαρό, την πήρε κι έφυγαν. Τον ρώτησε αν έχουν πάθει κάτι τα παιδιά, της είπε όχι, ήρθε η Όλγα και τους πήρε και πήγαν στα πεθερικά της. Εκεί της ανακοίνωσε η πεθερά της τι έχει συμβεί. Ούρλιαξε, δεν μπορούσε να συνέλθει. Όταν πήγαν μετά στο σπίτι στη Βούλα και είδε τις σφαίρες και τα αίματα, εκεί κατέρρευσε».

Δείτε στο video του Zappit όλα όσα ειπώθηκαν.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram