Δε θα πιστεύετε πώς ο Δημήτρης Μακαλιάς έκανε πρόταση γάμου στην Αντιγόνη Ψυχράμη

Από τον Γιώργο Πράτανο,

Η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς περιμένουν το πρώτο τους παιδί, που θα έρθει σε περίπου δύο μήνες. Το ζευγάρι σε συνέντευξη που παραχώρησε στο People περιέγραψε πως ο ηθοποιός έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Η πρόταση γάμου πώς έγινε;

Αντιγόνη: Πες το εσύ, το λες καλύτερα.

Δημήτρης: Είμαστε ένα ζευγάρι που λατρεύει το σινεμά. Πριν παντρευτούμε, πηγαίναμε και τέσσερις φορές την εβδομάδα. Έτσι, σκέφτηκα να την αιφνιδιάσω σε ένα χώρο που δεν μπορούσε να φανταστεί πως μπορεί να γίνει κάτι παραπάνω από το να παρακολουθήσουμε μια ταινία. Είχα κλείσει μια ολόκληρη αίθουσα στο Mall, εκεί που πηγαίναμε πάντα, για να μην υποψιαστεί τίποτε. Είχα φωνάξει κρυφά πολλούς φίλους, κυρίως δικούς της, οι οποίοι είχαν έρθει μεταμφιεσμένοι για να μην τους καταλάβει και θα κάθονταν μπροστά, για να φαίνεται πως η αίθουσα έχει κόσμο. Ήταν στο κόλπο ακόμη και άνθρωποι που δούλευαν στο σινεμά και ήταν συνεννοημένοι να καθίσουν κοντά της. Η Αντιγόνη είχε πάει μαζί με την κουμπάρα μας, τη Νάντια Κοντογεώργη, γιατί εγώ είχα παράσταση και θα τις έβρισκα εκεί. Είχα φτιάξει ένα βίντεο δεκαπέντε λεπτών, όπου εμφανίζονταν φίλοι και συγγενείς, και ένα τρέιλερ που θα παιζόταν μαζί με τα άλλα διαφημιστικά. Αυτό το βιντεάκι ήταν επί της ουσίας η ιστορία του έρωτά μας, η γνωριμία μας, στιγμές από την κοινή ζωή μας, αλλά και η προσπάθειά μου να κάνω την πρόταση γάμου σε λίγα λεπτά. Μαζί με τον Λάμπρο Φισφή, που είναι κουμπάρος μας, γράψαμε ένα σενάριο για το πόση σκέψη βάζει ένας άνθρωπος για να κάνει μια πρόταση. Μέτρησα τις σκέψεις μου, τα συναισθήματά μου, τα θέματά μου με κωμικό τρόπο. Στη συνέχεια είχα συνεντεύξεις από φίλους και συγγενείς για το αν πρέπει να γίνει αυτός ο γάμος ή όχι.

Υπήρξε κάποιος που είχε ενστάσεις;

Δημήτρης: Τα αδέλφια της. Με προϊδέασαν για το πόσο σημαντική απόφαση είναι αυτή, μου είπαν να προσέχω, αλλά άπαξ και κάνω την πρόταση και δεχτεί, εκείνοι δεν θα έχουν καμία ευθύνη. Ο καθένας που παίρνει θέση στο βίντεο μιλάει με χιούμορ, δίνοντας ένα στίγμα για το πώς ήμασταν σαν παρέα. Στο τέλος έπαιξε ένα βίντεο σε «πραγματικό χρόνο». Εγώ υποτίθεται πως ήμουν στο θέατρο, στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού. Είχα αργήσει να πάω στο σινεμά, γιατί είχε καθυστερήσει η παράσταση και μετά με έδειχνε στο δρόμο να πηγαίνω για το σινεμά. Στη διαδρομή είναι όλοι οι άνθρωποι της ζωής μου, που με βοηθούν για να πάω να κάνω την πρόταση: Ο Κρατερός Κατσούλης με ντύνει, ο Λάμπρος Φισφής μού βάζει άρωμα, ο άλλος κουμπάρος, Κωνσταντίνος Καϊκής, μου δίνει το δαχτυλίδι, η Ελευθερία Μπενοβία τα ποπκόρν, η Νάντια Κοντογεώργη μου δίνει την ευχή της και με ξεματιάζει… Είχα κάνει ένα γύρισμα μια εβδομάδα νωρίτερα στους ίδιους χώρους που έδινε την αίσθηση πως συμβαίνει εκείνη τη στιγμή και η Αντιγόνη το παρακολουθούσε στο σινεμά. Η ταινία τελειώνει την ώρα που ανοίγει η πόρτα και τότε εμφανίζομαι κι εγώ και κάνω την πρόταση.

makalias-psihrami-people-215-4

Πηγή: Peoplegreece.com