Σάκης Ρουβάς: Η τρυφερή και γεμάτη έρωτα φωτογραφία με την Κάτια Ζυγούλη που ανάρτησε στο Instagram

Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη είναι δύο πρόσωπα, αλλά με κάθε τους ανάρτηση και σε κάθε τους συνέντευξη, φανερώνουν ότι είναι ένα και το αυτο. Μετά από 4 παιδιά και τόσα χρόνια σχέσης και γάμου, η αγάπη και ο έρωτας φαίνεται να διατηρούνται στην ίδια υψηλή ένταση, αν κρίνουμε από τη φωτογραφία που ανάρτησε ο Σάκης στο Instagram.

Κάποιος θα πει ότι δεν πρέπει να κρίνουμε από την εικόνα των social media κι ότι μπορεί η αλήθεια να απέχει. Όμως στην περίπτωση αυτών των δύο, η ανάγκη να υποδεχτούν τον νέο χρόνο με αυτή την πόζα που φωνάζει το πόσο ερωτευμένοι είναι ο ένας με τον άλλον, δείχνει πως η κρίση δεν απέχει από την αλήθεια.

Ο Σάκης Ρουβάς με το κουστούμι και η Κάτια Ζυγούλη με το κόκκινο φόρεμα, ποζάρουν αγκαλιασμένοι και με ένα χαμόγελο που εκφράζει την ευτυχία τους. Ο τραγουδιστής γράφει στο σχόλιο της φωτογραφίας που ανάρτησε:

«Ευτυχισμένο το 2020, ευτυχισμένη η νέα δεκαετία. Ας είναι αυτή η χρονιά που θα πραγματοποιηθούν όλα τα «θέλω» μας, και η κάθε μέρα της να κυλά με υγεία, αρμονία, δημιουργικότητα και πολλή αγάπη».

Πηγή: Peoplegreece.com