Σάκης Ρουβάς: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στην Κάτια Ζυγούλη για την επέτειο του γάμου τους και τα γενέθλια της

Instagram @katiazygouli

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς είναι ένα από τα πιο όμορφα και ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η τρίτη ημέρα του Ιουλίου μάλιστα είναι μία πολύ ιδιαίτερη ημερομηνία για την οικογένεια Ρουβά καθώς είναι τα γενέθλια της Κάτιας Ζυγούλη αλλά και η επέτειος γάμου του ζευγαριού. Το ζευγάρι μετά από 13 χρόνια σχέσης και τέσσερα παιδιά ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας πριν από τρία χρόνια.

Για την επέτειο του γάμου τους και τα γενέθλια της συζύγου του, ο Σάκης Ρουβάς δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες με την Κάτια Ζυγούλη και έγραψε το πιο τρυφερό μήνυμα.

Συγκεκριμένα στη λεζάντα των φωτογραφιών έγραψε “Από την πρώτη στιγμή που σε είδα, αισθάνθηκα μια πρωτοφανή έλξη, σα να συγχρονίστηκαν οι ενέργειές μας. Θα ‘μαι δίπλα σου όχι μια, αλλά πολλές ζωές για να περπατάω πλάι σου, να ανακαλύπτω πόσο βαθιά είναι η αγάπη μου για ‘σένα, να σχεδιάζουμε μαζί κάθε επόμενο βήμα μας. Χρόνια πολλά αγάπη μου και χρόνια μας πολλά! @katiazygouli ❤”

View this post on Instagram

Από την πρώτη στιγμή που σε είδα, αισθάνθηκα μια πρωτοφανή έλξη, σα να συγχρονίστηκαν οι ενέργειές μας. Θα ‘μαι δίπλα σου όχι μια, αλλά πολλές ζωές για να περπατάω πλάι σου, να ανακαλύπτω πόσο βαθιά είναι η αγάπη μου για ‘σένα, να σχεδιάζουμε μαζί κάθε επόμενο βήμα μας. Χρόνια πολλά αγάπη μου και χρόνια μας πολλά! @katiazygouli ❤ . . #happybirthday #happyanniversary #love #miazoimazi

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas) on

Και η Κάτια Ζυγούλη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram ένα βίντεο με τους δυο τους να χορεύουν και έγραψε στη λεζάντα “Ας είναι η ζωή μας ένας χορός και τα βήματα τα βρίσκουμε! Χρόνια μας όμορφα και φωτεινά! @sakisrouvas”