Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Φωτογραφίες από το πρώτο ταξίδι τους μετά το γάμο

Την ευκαιρία να κάνουν ένα ταξίδι για δύο, το πρώτο μετά το γάμο τους, βρήκαν ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, με αφορμή τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του δημοφιλούς καλλιτέχνη στη Νέα Υόρκη.

Το ζευγάρι αναχώρησε για την αμερικάνικη μεγαλούπολη την Δευτέρα, αφήνοντας στην Αθήνα τα παιδιά, τα οποία έχουν ήδη μπει σε πρόγραμμα με τα σχολεία τους και τα προσέχουν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας

Αφορμή για το ταξίδι του Σάκη και της Κάτιας είναι το 5ο ετήσιο δείπνο (5th Annual Gala) της οργάνωσης Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative, THI), την προσεχή Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, στο οποίο ο κορυφαίος Έλληνας σταρ είναι επίσημος προσκεκλημένος.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης -που θα συγκεντρώσει τα μεγαλύτερα ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου της ομογένειας και όχι μόνο- έχει αναλάβει ο Σάκης, ο οποίος είναι ο «Αγγελιοφόρος» του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», ενώ θα κορυφώσει και το καλλιτεχνικό σκέλος του gala.

Μέσα από τα social media, το ζευγάρι, που θα επιστρέψει στην Ελλάδα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, μοιράστηκε εικόνες από την βόλτα του στο «Μεγάλο Μήλο», μεταξύ των οποίων και ένα βίντεο με το hashtag «μια ζωή μαζί»!

Peoplegreece.com