Οι Ryan Gosling και Rachel McAdams είναι πάλι μαζί;

Μετά τον χωρισμό του Ryan Gosling με την Eva Mendes, οι φήμες για επανασύνδεση με την Rachel ΜcAdams έχουν φουντώσει.

Η Eva Mendes, σύμφωνα με φήμες, ζήλευε παθολογικά τον Ryan, ενώ επιπλέον ήταν αντίθετη στην επιθυμία του να παντρευτούν και να κάνουν οικογένεια. Επιπλέον μισούσε το κυνηγητό με τους παπαράτσι, καθώς η σχέσεις τους είχε πάρει τεράστια δημοσιότητα, κάτι που δεν αρέσει καθόλου στον Gosling.

Από την άλλη, το ζευγάρι που πρωταγωνίστησε στην ταινία The Notebook είναι μια από τις σχέσεις που αγαπήθηκαν από τον Τύπο όσο ελάχιστες. Κύκλοι του Hollywood αναφέρουν πως από τότε που μαθεύτηκε ο χωρισμός του Gosling από την Mendes, ο πρώτος έχει αρχίσει να βρίσκεται όλο και περισσότερο με την Rachel McAdams, η οποία τυχαίνει να είναι μόνη αυτή την περίοδο.

Βέβαια οι συναντήσεις τους μπορεί να είναι απλώς φιλικές, καθώς ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει κάποια «ύποπτη» φωτογραφία και καμία πληροφορία δεν αναφέρει κάτι το ερωτικό ανάμεσά τους.

Είναι όλα αυτά φήμες; Όλοι οι ρομαντικοί fans όμως θα ήθελαν πολύ να δουν ξανά μαζί ένα από τα πιο ταιριαστά και αγαπημένα ζευγάρια της διεθνούς showbiz.

Διαβάστε ακόμα: Ryan Gosling – Όσα δεν μας είχε πει κανείς για τη ζωή του και Ryan Gosling-Eva Mendes: Το τέλος μιας σχέσης;