Ρούλα Ρέβη: Δεν θα πιστεύετε τι πέρασε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της

Η Ρούλα Ρέβη είναι πλέον μια ευτυχισμένη μητέρα, αφού σχεδόν πριν απο δύο χρόνια έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της. Η φωτογράφος, που είναι παντρεμένη με τον Αποστόλη Τότσικα, βρέθηκε σήμερα στο «Το Πρω1νό» την εκπομπή που παρουσιάζει η Φαίη Σκορδά, και μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε περιμένοντας να φέρει στον κόσμο τα παιδάκια της αφήνοντάς μας άφωνους με την ταλαιπωρία που υπέστη. Είπε χαρακτηριστικά:

«Είχα κάτσει στο νοσοκομείο 73 μέρες. Κλεισμένη στο δωμάτιο. Κι εγώ δεν το πιστεύω τώρα που το λέμε. Μου φαινόταν σαν να ήταν όλη μου η ζωή εκεί» παραδέχθηκε η διάσημη φωτογράφος, ενώ συμπλήρωσε: «Γενικά είχα μια πολύ καλή εγκυμοσύνη μέχρι την 21η εβδομάδα. Δούλευα κανονικά. Λίγο πιο χαλαρά, αλλά ούτε είχα βαρύνει πολύ. Μπήκα για ένα μικρό θέμα, μια περίδεση τραχήλου που είναι σύνηθες στις δίδυμες κυήσεις. Μπήκα ευτυχώς προληπτικά από μόνη μου να μείνω στο νοσοκομείο το προηγούμενο βράδυ, επειδή ο Απόστολος έλειπε στην Κύπρο, οπότε εκεί άρχισε η περιπέτεια».

«Εκείνο το βράδυ τυχαία έπαθα κάτι άλλο και έτυχε να είμαι στο νοσοκομείο. Έπαθα αποκόλληση πλακούντα, αλλά πολύ μεγάλη, και έτυχε να είμαι στο νοσοκομείο εκείνο το βράδυ. Δεν έπρεπε να μείνω, ήταν υπόθεση ρουτίνας αυτό για το οποίο είχα πάει. Έπαθα την αποκόλληση στον ύπνο μου. Αφού έμεινα εκεί, κάναμε όλη τη φροντίδα που έπρεπε, με φόβο και κίνδυνο, μου είπε να πάω σπίτι για δέκα μέρες ακίνητη και μετά να με δει. Ε, το πρώτο βράδυ που πήγα έπαθα ξανά αποκόλληση στο σπίτι και γύρισα πίσω. Και δεν έφυγα ποτέ, έμεινα εκεί. Δεν το περίμενα κιόλας!» εξομολογήθηκε, ενώ παραδέχθηκε: «Εγώ νόμιζα ότι τελειώσαμε εκεί. Ειδικά μετά την πρώτη φορά, είναι σοκαριστικό εκεί που είναι όλα καλά να βλέπεις αίμα, να ξέρεις πως έχασες ένα κομμάτι του πλακούντα σου. Φοβήθηκα πολύ ότι θα έχανα τα παιδιά, ήμουν σίγουρη για λίγες μέρες. Έπαθα πανικό, μαύρισαν όλα μπροστά μου. Ήταν ξαφνικά και δεν το έβλεπα να σταματάει. Μετά έπαθα πολλά. Μεταγγίστηκα, έπαθα λοίμωξη από το χειρουργείο, έπαθα κάτι με το συκώτι από τις ορμόνες που εκκρίνει ο οργανισμός, ξυνόμουν και έτρεχαν αίματα από το σώμα μου… Έπαθα πάρα πολλά! Έπαθα ό,τι επικίνδυνο μπορεί να πάθει μία έγκυος γυναίκα. Απλώς μετά το υπέμεινα στωικά όλο. Ήταν πολύ δύσκολο, ερχόταν το ένα μετά το άλλο. Από ένα σημείο και μετά, είναι τέτοια η απογοήτευση που κάθε μέρα περίμενα και κάτι άλλο».