Ρένια Λουιζίδου: Γιατί αρνήθηκε να επιστρέψει στο «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή»;

Αρχείο InStyle

Η Ρένια Λουιζίδου ήταν η πρωταγωνίστρια της αγαπημένης κωμικής σειράς «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή», όπου υποδυόταν την Αλίκη, την σύζυγο του Ακάλυπτου.

Το δημοφιλές σίριαλ επιστρέφει στη μικρή οθόνη από τον ΑΝΤ1, όμως η  ηθοποιός δεν θα είναι μέλος του cast. Για ποιο λόγο θα συμβεί κάτι τέτοιο;

«Ναι, μου απευθύνθηκαν δεδομένου του ριμέικ. Είναι μια περίεργη συγκυρία γιατί είχαμε ήδη συζητήσει με τους ανθρώπους του Alpha τη σοβαρή πιθανότητα να συνεχιστεί για τρίτη χρονιά το «Σόι». Διά λόγου είχα συμφωνήσει με το κανάλι. Πρόκειται για μια σειρά που αγαπάω και που έχει «κυλήσει» μέσα σε περίοδο κρίσης με τις πιο καλές συνθήκες συνεργασίας. Δεν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος που δεν συμφώνησα να συμμετάσχω στους «Παντρεμένους», παρά μόνο ότι ήμουν δεσμευμένη αλλού», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το επικείμενο ριμέικ, η Ρένια Λουιζίδου επεσήμανε: «Αυτά τα πράγματα έχουν ή δεν έχουν ενδιαφέρον ανάλογα με τη σεναριακή ιδέα. Πρόκειται για μια σειρά που ξεκίνησε το 1997, άρα μιλάμε για είκοσι χρόνια μετά και θα είχε πλάκα να δεις αυτούς τους ανθρώπους σήμερα. Δεν έφτασα στο σημείο να δω τα κείμενα για να σας πω τη γνώμη μου».

Κάτι αντίστοιχο ακούγεται κατά καιρούς για τους Απαράδεκτους που αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό στοMega.
Θα δεχόταν κάτι τέτοιο; «Αυτό δεν το ξέρω και ούτε μπορώ να φανταστώ πώς θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο χωρίς τον Βλάσση. Λείπει ένας άνθρωπος, είναι αισθητή η απουσία, δεν μπορώ να διανοηθώ ποιος μπορεί να το σκέφτηκε αυτό. Θα ήταν θλιβερό για όλους μας», είπε στο TV Έθνος.