Ράνια Θρασκιά: «Δεν με ενόχλησαν καθόλου οι κριτικές»

Είναι μία από τις συμμετέχουσες στο J2US και μάλιστα μία από τις πιο ιδιαίτερες. Ήδη από τα πρώτα live έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, όχι όμως επειδή τραγουδάει ωραία, αλλά για τις χαμηλές της βαθμολογίες.

Η Ράνια Θρασκιά διασκεδάζει τη συμμετοχή της στο show του Mega και αντιμετωπίζει με χιούμορ όλα όσα ακούει από την κριτική επιτροπή. Την έχουν ενοχλήσει όμως οι διάφορες κριτικές που έχει δεχτεί;

Η ίδια δήλωσε στον Ελεύθερο Τύπο: «Οχι, δεν με ενόχλησαν καθόλου. Δεν είναι, άλλωστε, στις προσδοκίες μου το να γίνω τραγουδίστρια. Στόχος όλων μας, εξάλλου, που συμμετάσχουμε στο J2US δεν είναι να αποκτήσουμε καλές φωνές. Προσωπικά, χαίρομαι που βρήκα την επικοινωνία με τους τηλεθεατές, τους διασκεδάζω και βάζω το λιθαράκι μου στο φιλανθρωπικό σκοπό».

Η παρουσιάστρια δήλωσε επίσης ότι δεν κρατάει κακία στον Γιώργο Θεοφάνους αφού ξέρει ότι η κριτική του είναι καλοπροαίρετη: «Οχι, δεν το κάνει με κακεντρέχεια. Ισα ίσα… Δίνει μια χιουμοριστική νότα. Και το εννοώ! Κάνουμε πλάκα. Ο Γιώργος είναι πολύ γλυκός, στο πρώτο live μάλιστα ρωτούσε στα παρασκήνια μήπως στεναχωρήθηκα».

Πηγή: peoplegreece.com

Δείτε επίσης:

Ποιά καρφώνει την παραγωγή του J2US: «Έφυγα πριν γίνω ρεζίλι ! Είναι αρπακτικά»!

Ιβάν Σβιτάιλο: Η Άννα Βίσση, η υποτροφία από το ίδρυμα Ωνάση και το J2US

Χάρης Βαρθακούρης: Τράβηξε όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες του J2US