Ραμόνα: Τι την εκνεύρισε με τους κριτές του My Style Rocks και οι στιγμές που αισθάνθηκε προσβεβλημένη

Κατά τη διάρκεια του My Style Rocks η Ραμόνα Βλαντή ήταν σε μια συνεχή «κόντρα» με τους κριτές. Η ίδια δίνει τις εξηγήσεις της.

Με τους κριτές ήσουν σε μια αντιπαράθεση κατά τη διάρκεια του My Style Rocks. Ειδικά με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη…

Δεν μπορούσα να συμφωνήσω μαζί της, δεν είναι πως δεν τη συμπαθούσα. Τους συμπαθούσα όλους. Απλά οι κριτές το είχαν δει περισσότερο ως ριάλιτι

Το ριάλιτι, βέβαια, βοηθά και στην τηλεθέαση…

Βοηθά. Ξέρεις, εγώ δεν είχα πρόβλημα να μην τους αρέσει κάτι, αλλά δεν γινόταν να μην υποστηρίξω τη γνώμη μου. Είμαι κοσμογυρισμένη και από 15 χρόνων στο χώρο. Έχω γνωρίσει fashion editors και ξέρω πώς δουλεύουν και τι τους αρέσει… Είχα άποψη. Είπε ο κύριος Χριστόπουλος ότι είναι 30 χρόνια στο χώρο. Και εγώ είμαι 17. Όσο ήμουν στο παιχνίδι, είχα μια συγκεκριμένη fashion editor στο μυαλό μου, την Anna Dello Russo, που δεν υπάρχει καθημερινό ρούχο στην ντουλάπα της. Αυτό που με ενόχλησε με τους κριτές είναι ότι ήθελαν να είναι σαν καθηγητές και να ακούγεται μόνο η δική τους άποψη. Δεν γίνεται έτσι. Εγώ στο πανεπιστήμιο είχα καθηγητές που με ενθάρρυναν να έχω τη δική μου άποψη. Θα έπρεπε να κάνουν κι αυτοί το ίδιο. Αυτό με εκνεύρισε. Και βέβαια υπήρξαν πολλές φορές που αισθάνθηκα προσβεβλημένη, για να έχω αυτή την αντίδραση. Δεν είμαι άνθρωπος που τσακώνομαι μόνος μου. Πρέπει κάτι να μου φταίει. Δεν είμαι τρελή.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Πηγή: Peoplegreece.com

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα