“Όταν θέλεις κάτι πολύ…” Η Δούκισσα Νομικού στέλνει το πιο αισιόδοξο μήνυμα στα παιδιά που δίνουν Πανελλήνιες

Instagram @dutchesss_

Με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας ξεκινούν σήμερα 15/06 οι Πανελλήνιες εξετάσεις με όλους τους μαθητές να προσπαθούν να πετύχουν τους στόχους τους και να περάσουν στις σχολές που ονειρεύονται.

Ήδη από εχθές, Κυριακή, πολλοί celebrities χάρισαν τις ευχές τους σε όλα τα παιδιά που καλούνται να γράψουν εξετάσεις μετά από μία τόσο ιδιαίτερη χρονιά. Ανάμεσα τους και η Δούκισσα Νομικού, η οποία ανέβασε μία φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram στέλνοντας το δικό της αισιόδοξο μήνυμα σε όλους τους μαθητές αλλά και τους γονείς.

Συγκεκριμένα έγραψε “Όταν θέλεις κάτι πολύ, να το σκέφτεσαι συνέχεια, να το πιστεύεις… και θα γίνει ??
Αύριο ξεκινούν οι πανελλήνιες. Ξέρω, ουφ, έχεις έναν κόμπο στο στομάχι. Όμως όχι. Μην αφήσεις το άγχος να σε κυριεύσει. Φάε καλά και κοιμήσου νωρίς. Αν θες ξύπνα μισή ωρίτσα νωρίτερα για την επανάληψη. Φάε καλό πρωινό και πήγαινε. Θα τα καταφέρεις, είμαι σίγουρη για εσένα ????❤️ Καλή επιτυχία ?
Προς τους γονείς: Μην αγχώνεστε ή τουλάχιστον μην το δείχνετε ? Όλα καλά θα πάνε ??”

View this post on Instagram

Όταν θέλεις κάτι πολύ, να το σκέφτεσαι συνέχεια, να το πιστεύεις… και θα γίνει ?? Αύριο ξεκινούν οι πανελλήνιες. Ξέρω, ουφ, έχεις έναν κόμπο στο στομάχι. Όμως όχι. Μην αφήσεις το άγχος να σε κυριεύσει. Φάε καλά και κοιμήσου νωρίς. Αν θες ξύπνα μισή ωρίτσα νωρίτερα για την επανάληψη. Φάε καλό πρωινό και πήγαινε. Θα τα καταφέρεις, είμαι σίγουρη για εσένα ????❤️ Καλή επιτυχία ? Προς τους γονείς: Μην αγχώνεστε ή τουλάχιστον μην το δείχνετε ? Όλα καλά θα πάνε ??

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on