“Δεν πρόκειται να με ακούσουν να λέω ότι μετάνιωσα” -O Bill Cosby δηλώνει ότι δεν μετανιώνει για τις πράξεις του

Στις 25 Σεπτεμβρίου του 2018 ο Μπιλ Κόσμπι καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης από 3 ως 10 έτη, ύστερα από μια 5ετία που οι κατηγορίες προς το πρόσωπό του για σεξουαλική παρενόχληση διαδέχονταν η μία την άλλη. Παρά το ότι έχει εκτίσει ήδη τον πρώτο χρόνο της ποινής του, ο 82χρονος δεν φαίνεται διατεθειμένος να αποδεχτεί αυτά για τα οποία κατηγορήθηκε και τιμωρήθηκε από το δικαστήριο της Φιλαδέλφεια.

Σε μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της Πενσυλβάνια εκτίει την ποινή του ο Μπιλ Κόσμπι και την Δευτέρα έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μέσα από τη φυλακή στην εφημερίδα Black Press. Μάλιστα, επειδή κάθε κρατούμενος έχει δικαίωμα για 15 λεπτά τηλεφωνήματος, έκλεισε τρεις φορές το τηλέφωνο και ξαναπήρε μετά από ώρα ώστε να ολοκληρωθεί η συνέντευξη.

Εκεί ο Κόσμπι ρωτήθηκε αν μετανιώνει για όσα έχουν συμβεί και εξήγησε με ωμό τρόπο, όπως απορρέει από τα λεγόμενα του, ότι δεν πρόκειται να δείξει μετάνοια τώρα που έχει ξεκινήσει η ποινή του. «Έχω ακόμα 8 χρόνια και 9 μήνες. Όταν θα έρθει η στιγμή της απελευθέρωσής μου με αναστολή, δεν πρόκειται να με ακούσουν να λέω ότι μετάνιωσα. Ήμουν εκεί. Δε με νοιάζει τι έρχονται και λένε διάφοροι άνθρωποι, αυτοί δεν ξέρουν, δεν ήταν εκεί».

 

Διαβάστε περισσότερα στο PeopleGreece

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα