“Δεν περνάω τη ζωή μετανιώνοντας”- Ο Bryan Adams σε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης λίγο πριν τη συναυλία του στην Αθήνα

Αν με είχες φίλο στο Facebook τα τελευταία 7-8 χρόνια, θα είχες πετύχει πολλές φορές ανάρτηση που να φώναζε με σφοδρότητα «Bryan Adams έλα στην Ελλάδα». Φτάσαμε 2019 και αυτή η φωνή εισακούστηκε. Ο Adams θα βρίσκεται τη Δευτέρα στην Ελλάδα για να δώσει την πρώτη του συναυλία στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ και αυτή ήταν μια ιδανική ευκαιρία για να μιλήσουμε μαζί του.

Δυστυχώς δεν υπήρχε χρόνος για να συμβεί από κοντά και να πραγματοποιηθεί δικό μου όνειρο ετών. Και πάλι όμως ήταν μια τρομερή εμπειρία να μιλάς με τον Bryan Adams.

Ελπίζω να απολαύσετε την ανάγνωση της συνέντευξης το ίδιο με μένα. Bryan, όλοι δικοί σου…

– 40 χρόνια μουσικής πορείας, 14 άλμπουμ, περίοδοι της ζωής σου που έπαιρνες απόσταση από τη μουσική και τώρα ετοιμάζεσαι για το πρώτο σου τουρ μετά από χρόνια. Πώς είναι το συναίσθημα;

Νομίζω πως κάθε περιοδεία είναι η περιοδεία της ζωής μου γιατί αφήνω το 100% του εαυτού μου σε κάθε σκηνή που εμφανίζομαι, σε κάθε πόλη. Είναι πραγματικά υπέροχο να μεταφέρομαι από μέρος σε μέρος και να γεύομαι διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα….

Διαβάστε τη συνέχεια στο Peoplegreece.com