“Δεν ήξερα καν αν με συμπαθούσες” -Ο αμήχανος διάλογος της Dakota Johnson με την Ellen DeGeneres στην εκπομπή της

Μια πολύ αμήχανη στιγμή είχε η Dakota Johnson, όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ellen DeGeneres.

Η ηθοποιός βρέθηκε πρόσφατα στο πλατό της εκπομπής για να μιλήσει για την καινούργια της ταινία, The Peanut Butter Falcon. Η ίδια βέβαια σίγουρα δεν φανταζόταν τι θα ακολουθούσε μετά.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τους, η Ellen την ρώτησε ξαφνικά για ποιο λόγο η Dakota δεν την είχε καλέσει στο party γενεθλίων της που έκανε τον περασμένο μήνα.

Η ηθοποιός τότε της απάντησε: «Αυτό δεν είναι αλήθεια Ellen. Φυσικά και ήσουν καλεσμένη. Την περασμένη χρόνια, την τελευταία φόρα που είχα έρθει καλεσμένη στην εκπομπή σου μου τη είχες πει που δεν σε είχα καλέσει. Δεν ήξερα καν αν με συμπαθούσες.

Τότε η Ellen της απάντησε: «Φυσικά και συμπαθώ. Ήξερες ότι σε συμπαθώ. Είχες έρθει πολλές φορές καλεσμένη στο show, δεν φαινόταν ότι σε συμπαθώ;».

Τα πράγματα έγιναν χειρότερα στη συνέχεια, όταν η Ellen της ανέφερε το γεγονός ότι η κωμικός, Tig Notaro έκανε ένα stand up comedy στο party της.

Σε εκείνο τη σημείο, η Dakota της απάντησε: «Ναι, αυτό ήταν έκπληξη. Έκανε μερικά πολύ αστεία πράγματα. Είναι η αγαπημένη μου κωμικός… εκτός από σένα».

Δείτε παραπάνω το στιγμιότυπο.