«Χώρισα για το καλό της οικογένειας μου» Η Angelina Jolie αποκάλυψε τον λόγο του διαζυγίου της με τον Brad Pitt

Splash News

Η ανακοίνωση του χωρισμού τους έγινε γνωστή το 2016 προκαλώντας μεγάλη έκπληξη σε όλους τους fans τους ανά τον κόσμο, καθώς μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε γίνει γνωστό πως το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα στη σχέση του. Ο λόγος για ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρι του Hollywood, την Angelina Jolie και τον Brad Pitt.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού τους μάλιστα τα σενάρια για την αιτία του ήταν πάρα πολλά, τα οποία υποστήριζαν κάποια από τις δύο πλευρές. Η Angelina Jolie μάλιστα που τον τελευταίο καιρό έχει απομακρυνθεί από τα media και δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις αποκάλυψε σε συνέντευξη της στην ιταλική Vogue την αιτία του χωρισμού της με τον ηθοποιό.

Όπως δήλωσε «Χώρισα για το καλό της οικογένειάς μου», ενώ η ηθοποιός εξήγησε πως ήταν η καλύτερη απόφαση που έχει πάρει ενώ μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει την προσοχή της στα παιδιά της και το πως αυτά θα ξεπεράσουν αυτή τη μεγάλη αλλαγή που έγινε στη ζωή τους. Η Angelina Jolie ανέφερε επίσης πως ακριβώς επειδή δεν μιλά συχνά για το συγκεκριμένο θέμα, πολλά μέσα γράφουν διάφορες ανακρίβειες και ψέματα, τα οποία κατά καιρούς έχουν διαβάσει τα παιδιά της. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η ηθοποιός αναλαμβάνει να τους υπενθυμίσει πως εκείνοι γνωρίζουν πολύ καλά τον λόγο που γνώρισαν οι γονείς τους. «Φροντίζω να τους υπενθυμίζω πως ξέρουν την αλήθεια και έχουν τη δική τους γνώμη. Στην πραγματικότητα είναι έξι πολύ γενναίοι, δυνατοί νέοι άνθρωποι» ανέφερε στη συνέντευξη της.