Πρωταγωνίστρια του Grey’s Anatomy ποζάρει topless και συγκινεί το Instagram

Instagram

Η ηθοποιός έκανε επετειακό throwback και πόσταρε φωτογραφία που τραβήχτηκε έναν χρόνο πριν, λίγες ώρες πριν γεννήσει το παιδί της. Topless και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, στέκεται δίπλα σε ένα παράθυρο, κοιτώντας έξω.

Όπως έγραψε μάλιστα στη λεζάντα είχε προγραμματίσει την καισαρική της για τέσσερις ώρες αργότερα και θέλησε να απαθανατίσει αυτή της την εικόνα. Όπως εξομολογήθηκε, αποφάσισε να υποβληθεί σε καισαρική λόγω κάποιων προβλημάτωντου εμβρύου- κάτι που την άγχωσε αρκετά. « Δεν είχα νοσηλευτεί ξανά, ούτε είχα ξανά κάνει κάποια επέμβαση, οπότε δεν είχα ιδέα τι να περιμένω».

pregrant3
Instagram

Με μεγάλη εσωτερική προσπάθεια κατάφερα να φαίνομαι ήρεμη και γαλήνια, λίγο πριν εισέλθω για την καισαρική. Αφού έλαβα κάποια δόση μορφίνης, ξεκίνησε η επέμβαση. Ο γιος μου δυσκόλεψε αρκετά τη γιατρό μου, η οποία χρειάστηκε να προσπαθήσει αρκετά για να τον φέρει στον κόσμο. Όταν τελικά κατάφεραν να τον βγάλουν στις 12.33 δεν ανέπνευσε κατευθείαν και οι γιατροί του έδωσαν κατευθείαν οξυγόνο και έκαναν μαλάξεις στα μικρά του πνευμόνια. Ο άντρας μου στεκόταν ακριβώς δίπλα του όταν πήρε την πρώτη του ανάσα. .Όσο απομακρυνόταν η επιρροή της μορφίνης, συνειδητοποιούσα ακόμη περισσότερο την ευτυχία μου και το θείο δώρο που μου είχε στείλε ο Θεός»᾿

Σήμερα ο γιος της μετράει επιτυχώς ένα χρόνο ζωής και η ηθοποιός είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Απολαμβάνοντας μία πλήρη και ολοκληρωμένη οικογενειακή ζωή, εύχεται ο επόμενος χρόνος με το γιο της να κυλήσει ακόμη πιο αργά, ώστε να τον ευχαριστηθεί περισσότερο.