Πρίγκιπας William – Kate Middleton: Βασιλικός φωτογράφος δίνει πληροφορίες για την «ανταγωνιστική» σχέση τους
Kate Middleton
Photo by Mark Cuthbert/UK Press via Getty Images)

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton είναι ένα από τα πιο αγαπημένα διάσημα ζευγάρια. Παρόλα αυτά, όταν μιλάμε για αθλητισμό, οι δυο τους έχουν έναν υγιή ανταγωνισμό.

«Είναι σίγουρα πολύ ανταγωνιστικοί. Είναι και οι δύο πολύ αθλητικοί» είπε άνθρωπος από το περιβάλλον τους. Όχι κάποιος τυχαίος αλλά ο βασιλικός φωτογράφος Samir Hussein. «Έχουν παίξει αντίπαλοι ο ένας του άλλου πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια. Είτε πρόκειται για αγώνες σκαφών είτε ακόμη και για αγώνες ταχύτητας. Και είναι πάντα πολύ ανταγωνιστικοί» είπε στο Us Weekly.

Και προσέθεσε: «Είναι πάντα διασκεδαστικό όταν το βλέπεις αυτό. Γιατί μπορείς να δεις το χιούμορ ανάμεσά τους και να βγαίνει η ανταγωνιστική τους πλευρά».

Πάντως, ο πρίγκιπας William έχει πει στο παρελθόν πώς το «ομαδικό περιβάλλον του αθλητισμού έπαιξε μεγάλο ρόλο» στη ζωή του. Όπως εξήγησε στο podcast «The Good, The Bad & The Rugby», του άρεσε ο ανταγωνισμός. Ακόμη, ανέφερε ότι οι θέλει να εμφυσήσει τις αξίες του αθλητισμού στα παιδιά του αλλά και τη σύζυγό του. Αξίες όπως η συντροφικότητα, η οικοδόμηση σχέσεων και η διαχείριση της ήττας.

Από πλευράς της η Kate Middleton είχε πει στο ίδιο podcast πως τα παιδιά τους δεν πήραν από εκείνη την επιθυμία να κερδίζουν. Ο λόγος για τον 10χρονο πρίγκιπα George, την 10χρονη πριγκίπισσα Charlotte και τον εξάχρονο πρίγκιπα Louis. «Δεν είμαι πραγματικά τόσο ανταγωνιστική. Δεν ξέρω από πού προήλθε αυτό» επεσήμανε με χιούμορ.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα