Πρίγκιπας William: Η συμβουλή του στον γιο του για το πώς να φέρεται στα κορίτσια

instagram@kensingtonroyal

Ο πρίγκιπας William -πέρα από το γεγονός ότι έχει άψογες σχέσεις με τα τρία του παιδιά- προσπαθεί να τα διδάξει σωστούς κανόνες συμπεριφοράς για να μην κάνουν διακρίσεις σε θέματα που αφορούν το αντίθετο φύλο.

Η Olivia Handcock -μια 14χρονη αθλήτρια και ακτιβίστρια που βρέθηκε πρόσφατα στο παλάτι του Kensington για τα φετινά βραβεία Legacy Awards- αποκάλυψε στο People μια συζήτηση που έκανε με τον πρίγκιπα William και αφορούσε στα δυο μεγαλύτερα του παιδιά.

Όταν συναντήθηκε μαζί του, εκείνος της είπε: «Όταν ο George και η Charlotte παίζουν ποδόσφαιρο, ο George την αφήνει να βάζει γκολ επειδή λέει πως είναι καλύτερος».

Αυτό όμως δεν φαίνεται και τόσο σωστό στον πρίγκιπα William, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε ότι λέει στον George: «Η Charlotte θα μπορούσε να είναι τόσο καλή στο ποδόσφαιρο όσο είσαι και εσύ, όποτε δώσε της, τις ίδιες ευκαιρίες» ολοκλήρωσε.

Αυτή του η κουβέντα  χαροποίησε ιδιαίτερα την 14χρονη Olivia η οποία ως ακτιβίστρια δεν θέλει να βλέπει να γίνονται διακρίσεις στον αθλητισμό ανάμεσα  στα δυο φύλα.