Πρίγκιπας William: Αποκαλύπτει πώς έκανε πρόταση γάμου στην Kate Middleton
instagram@kensingtonroyal

Έχοντας υπάρξει ζευγάρι για 8 χρόνια, η Kate Middleton και ο Πρίγκιπας William παντρεύτηκαν τελικά στο Λονδίνο στις 29 Απριλίου του 2011 και από τότε έχουν αποκτήσει 3 παιδιά, την πριγκίπισσα Charlotte και τους πρίγκιπες George και Louis.

Στο πλαίσιο της συνόδου Ηνωμένου Βασιλείου – Αφρικής, το οποίο πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο παλάτι του Buckingham, ο William, μεταξύ άλλων, ανέφερε τον λόγο που επέλεξε την Αφρική για να κάνει την πρόταση γάμου στη Kate Middleton.

[ap-read-more post=”628550″]

«(Η Αφρική) ήταν το μέρος που ο πατέρας μου μας πήγε λίγο μετά τον θάνατο της μητέρας μας. Καθώς έψαχνα το ιδανικό μέρος για να κάνω πρόταση γάμου στην Kate, δεν μπορούσα να σκεφτώ άλλο από την Κένυα για να γονατίσω και να κάνω πρόταση γάμου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο William, ο οποίος της έκανε την πρόταση προσφέροντας το δαχτυλίδι αρραβώνων της πριγκίπισσας Diana, ένα ζαφείρι δώδεκα καρατίων.

Η Kate σχολίασε εκείνη τη στιγμή: «Είναι πολύ ρομαντικός και πραγματικά περάσαμε πολύ όμορφα στην Αφρική, βρισκόμασταν σε μια πολύ ήρεμο οίκημα, ήταν μια πολύ ρομαντική και προσωπική στιγμή για εμάς».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ήμασταν μαζί με κάποιους φίλους μας και η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να συνέβαινε κάτι τέτοιο. Σοκαρίστικα και ήμουν πολύ ενθουσιασμένη».

 

 

 

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα