Πρίγκιπας Κάρολος–Camilla Parker Bowles: Η ιστορία της σχέσης τους που πρέπει να ξέρετε πριν δείτε τον τρίτο κύκλο του The Crown

instagram@clarence

Λίγες μέρες απομένουν μέχρι την μεγάλη πρεμιέρα του τρίτου κύκλου The Crown και ήδη οι θαυμαστές της σειράς μετρούν αντίστροφα μέχρι τις 17 Νοέμβριου.

Στον τρίτο κύκλο θα έχουμε την δυνατότητα να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για την ζωή του πρίγκιπα Κάρολου αλλά και για την γνωριμία του με την σύζυγο του, Camilla Parker Bowles.

Μάλιστα σε μια από τις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει από τα γυρίσματα της σειράς βλέπουμε τους δυο ηθοποιούς, Josh O’Connor και Emerald Fennell –που θα υποδυθούν τον πρίγκιπα Κάρολο και αντίστοιχα την Camilla Parker Bowles- να έχουν αντιγράψει ακριβώς ένα στιγμιότυπο από την πρώτη γνωριμία του ζευγαριού σε έναν αγώνα ιππασίας τη δεκαετία του ’70.

Το love story πίσω την γνωριμία του πρίγκιπα Κάρολου και της Camilla Parker Bowles:

Αμέσως μετά την πρώτη γνωριμία τους στον αγώνα ιππασίας το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει, οι χαρακτήρες τους είχαν ταιριάξει πολύ κι αυτό ήταν κάτι που τους είχε φέρει ακόμη πιο κοντά.

Φαίνεται όμως πως αυτό που είχε αναπτυχθεί μεταξύ τους δεν κράτησε για πολύ, αφού μετά από λίγο καιρό ο Κάρολος έπρεπε να επιστρέψει στο Βασιλικό Ναυτικό  για 8 μήνες. Τότε η Camilla γνώρισε τον Andrew Parker Bowles. Όταν ο Κάρολος επέστρεψε από το ναυτικό, η Camilla είχε ήδη αρραβωνιαστεί με τον Andrew. Μετά από 3 χρόνια παντρεύτηκαν και απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, τον Tom και την Laura.

Το 1977 ο πρίγκιπας Κάρολος γνώρισε για πρώτη φόρα την πριγκίπισσα Diana όταν εκείνη ήταν μόλις 16 ετών. Αφορμή για αυτή τους τη συνάντηση στάθηκε η μεγαλύτερη αδερφή της Diana, η Sarah McCorquodale, με την οποία έβγαινε στην αρχή ο Κάρολος.

Το 1981 ο Κάρολος έκανε πρόταση γάμου στην Diana ενώ την ίδια χρονιά παντρεύτηκαν, σε ένα λαμπερό γάμο που παρακολούθησαν περισσότεροι από 700 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο το κόσμο.

Τελικά το ζευγάρι χώρισε το 1996 μετά από μια αποκαλυπτική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Diana στον δημοσιογράφο Martin Bashir λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σε αυτό το γάμο υπήρχαν τρία άτομα» αφήνοντας να εννοηθεί πως η Camila είχε μπει ανάμεσα τους. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως μια χρονιά πιο πριν η Camila είχε χωρίσει από τον σύζυγο της Andrew Parker Bowles.

Ένα χρόνο μετά τον τραγικό θάνατο της Diana σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι, ο πρίγκιπας Κάρολος σύστησε την Camila στους δυο γιους, William και Harry. Οι δυο τους στην αρχή κρατούσαν πιο χαμηλούς τόνους ωστόσο σίγα- σιγά άρχισαν να κάνουν περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις.

Λίγα χρόνια μετά και συγκεκριμένα το 2005 οι δυο τους ανακοίνωσαν πως είναι ζευγάρι ενώ την ίδια χρόνια οργάνωσαν τον γάμο τους.