Πρίγκιπας Κάρολος: Αυτό που σκοπεύει να κάνει όταν γίνει βασιλιάς έχει αναστατώσει κάποια μέλη της βασιλικής οικογένειας

Instagram@clarencehouse

Λίγες μέρες αφού έγινε γνωστό ότι ο Πρίγκιπας Κάρολος ετοιμάζεται να αναλάβει τα ηνία της βρετανικής βασιλικής οικογένειας ως «αντιβασιλέας», μια νέα είδηση για τα πλάνα του έρχεται να αναστατώσει τα μέλη της υπόλοιπης οικογένειας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα της Daily Mail, ο Κάρολος όταν γίνει βασιλιάς σκοπεύει να μειώσει τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, αναθέτοντας ρόλους μόνο στους γιους του, Πρίγκιπα Ουίλιαμ και Πρίγκιπα Χάρι, τις συζύγους και τα παιδιά τους.

Το σκάνδαλο Επστάιν στο οποίο εμπλέκεται το όνομα του αδελφού του, Πρίγκιπα Άντριου και συνεπακόλουθα η απομάκρυνσή του τελευταίου από τα βασιλικά του καθήκοντα, δίνει στον Κάρολο μια καλή αφορμή για να προχωρήσει με τα σχέδιά του, αναφέρει το δημοσίευμα. Μάλιστα, η άποψη ότι τα «ενεργά» μέλη της βασιλικής οικογένειας πρέπει να είναι λίγα δεν προέκυψε τώρα, ο Κάρολος την είχε στο μυαλό του από παλιά.

Αν, λοιπόν, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας εφαρμόσει τα πλάνα του αυτό σημαίνει ότι τα αδέλφια του- Πρίγκιπας Άντριου, Πριγκίπισσα Άννα και Πρίγκιπας Εδουάρδος- και οι οικογένειές τους δεν θα έχουν «βασιλικά καθήκοντα». Επίσης, σημαίνει ότι οι Πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία, θα απομακρυνθούν από τον πυρήνα της βασιλικής οικογένειας και τα καθήκοντά τους.

Πηγή: PeopleGreece