Πρίγκιπας Harry: Το βίντεο του με τον Ed Sheeran που ενθουσίασε τους fans

Instagram @sussexroyal

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας ο πρίγκιπας Harry και ο Ed Sheeran, ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στον προσωπικό λογαριασμό των Sussex στο Instagram, βλέπουμε τον γνωστό τραγουδιστή να χτυπάει το κουδούνι -στους ήχους του God Save the Queen! -και ο πρίγκιπας Harry να ανοίγει την πόρτα. Το γύρισμα έγινε στο σπίτι της πριγκίπισσας Ευγενίας και του Τζακ Μπρούκσμπανκ, με τους δύο διάσημους κοκκινομάλληδες της Βρετανίας να συναντιούνται για να μιλήσουν και να ενημερώσουν τον κόσμο για τα θέματα ψυχικής υγείας.

Θέλοντας να προσθέσουν μια χιουμοριστική πινελιά, σε κάποιο σημείο της συζήτησης τους ο Ed λέει «Είμαστε ginger και θα πολεμήσουμε» με τον Harry να του αναφέρει στη συνέχεια με αμηχανία πως το συγκεκριμένο project αφορά στην παγκόσμια ημέρα και όχι τα ginger μαλλιά τους. O Ed του λέει πως το γνώριζε και έσβησε γρήγορα τον τίτλο «Ginger Unites» από το project που φαινόταν στον υπολογιστή του.

«Είναι παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας! Τόσο ο πρίγκιπας Χάρι όσο και ο Ed Sheeran θέλουν να διασφαλίσουν ότι όχι μόνο σήμερα, αλλά κάθε μέρα θα προσέχεις τον εαυτό σου, τους φίλους σου και τους γύρο σου. Δεν υπάρχει λόγος να υποφέρεις σιωπηλά, μίλησε για το πως νιώθεις, ρώτησε κάποιον τι κάνει και άκου την απάντηση. Αν χρειάζεσαι βοήθεια ζήτησε την, είμαστε όλοι μαζί σε αυτό. #WMHD». Ήταν τα λόγια που συνόδευαν την ανάρτηση τους.

View this post on Instagram

Both Prince Harry and Ed Sheeran want to ensure that not just today but every day, you look after yourself, your friends and those around you. There’s no need to suffer in silence – share how you’re feeling, ask how someone is doing and listen for the answer. Be willing to ask for help when you need it and know that we are all in this together. #WMHD Check out the accounts below for more resources and support: @Heads_Together @Calmzone @MentalHealthFoundation @CharityNoPanic @SamaritansCharity @YoungMindsUK @GiveUsAShoutInsta @Childline_official @LetsTalkAboutMentalHealth @Jedfoundation @Pandas_UK @Charitysane @MindCharity @TimeToChangeCampaign @RethinkMentalIllness @MentalHealthMates @ActionHappiness @MHFAEngland @DitchTheLabel @TheBlurtFoundation

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on