Πριγκίπας Harry: Το κομπλιμέντο που έκανε στην Meghan Markle για την εμφάνιση της μετά την εγκυμοσύνη

Splash News

Ο πρίγκιπας Harry, έκτος από ένας στοργικός πατέρας, είναι και ένας πολύ υποστηρικτικός σύζυγος.

Αυτό μάλιστα μας το απέδειξε, όταν το βασιλικό ζεύγος έδωσε το παρόν στην βραβεία WellChild Awards 2019, μια τελετή που διοργανώνεται με σκοπό να τιμηθούν παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά –απειλητικά για τη ζωή τους- προβλήματα υγείας, αλλά και οι θεραπευτές τους.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan συνομίλησαν για λίγο μαζί με ένα 10 χρόνο κορίτσι την Emmie -που κέρδισε το δικό της βραβείο- αλλά και την μητέρα της, Eve. «Ήταν τόσο αξιαγάπητοι» δήλωσε η Eve στο περιοδικό Hello και πρόσθεσε: «Όταν κάθισε κάτω (η Meghan) της είπα πως έδειχνε υπέροχη, παρά το γεγονός πως πρόσφατα είχε γεννήσει. Τότε ο πρίγκιπας Harry την κοίταξε και της είπε: «Είδες που στο είπα;». Οι δυο τους μάλιστα ήταν πολύ προσγειωμένοι» πρόσθεσε η Eve.

Εκτός από την 10χρονη Emmie και την μαμά της, το βασιλικό ζεύγος μίλησε και σε ακόμη μερικά παιδιά, μαζί με τους θεραπευτές τους. Οι δυο τους μοιράστηκαν μαζί τους πως ο γιος τους Archie, έχει κληρονομήσει το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα των μαλλιών του μπαμπά του, ενώ η Meghan  πρόσθεσε στη συνέχεια πως ο μικρός επισκέφτηκε για πρώτη φορά παιδική χαρά και μάλιστα του άρεσε πολύ.