Πρίγκιπας Harry: Τη νέα του συνεργασία σίγουρα δεν την περίμενε κανείς

instagram@sussexroyal

«Με ρωτούσαν πολλοί γι΄αυτό και σκεφτόμουν μέσα μου «τι θα κάνω; πώς θα του απευθύνομαι». Τότε αποφάσισα πως θα τον αποκαλώ τον Καλλιτέχνη Που Μέχρι Σήμερα Ήταν Γνωστός ως Prince» ανέφερε ο Τζον Μπον Τζόβι σε συνέντευξή του για τον – πρώην πλέον – πρίγκιπα Χάρι και έδωσε το στίγμα για την επερχόμενη συνεργασία τους με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Κάνοντας και το λογοπαίγνιο με μια φράση που λεγόταν κάποτε για τον τραγουδιστή Prince, ο Μπον Τζόβι συναποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι θα συνεργαστεί με τον Χάρι για να κυκλοφορήσουν ένα single που θα αφορά μια καμπάνια για έναν οργανισμό σχετικό με βετεράνους, στον οποίο ο Χάρι έχει εξέχοντα ρόλο.

Και γράφουμε πως συναποκάλυψε, καθώς και το προφίλ της Μέγκαν και του Χάρι στο Instagram έκανε σχετική ανάρτηση για τη συνεργασία των δύο πριν λίγες ημέρες.

Μάλιστα, η συνεργασία των δύο δεν θα γίνει όπου κι όπου, αλλά στο θρυλικό στούντιο των Beatles στο Abbey Road, αυτή την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, και για την ηχογράφηση ο Μπον Τζόβι ανέφερε πως έχει ετοιμάσει πράγματα για να κάνει ο Χάρι.

«Θα του δώσω ένα τύμπανο και θα δούμε τι θα κάνει. Η πρώτη μου προσέγγιση σε αυτόν και το γράμμα που του έστειλα ήταν «θέλω να σου δώσω αυτό το single, θέλω να δώσουμε πίσω κάτι στους ανθρώπους που νοιάζεσαι…αλλά θέλω αυτοί να είναι οι τραγουδιστές»» ανέφερε ο Μπον Τζόβι για ένα single όπου θα τραγουδάνε οι δυο τους μαζί με 12 βετεράνους πολέμου και το περιέγραψε σαν το αντίστοιχο «We are the world».

Πηγή: PeopleGreece.com