Πρίγκιπας Harry: Μιλάει πρώτη φόρα για τις φήμες περί κόντρας με τον πρίγκιπα William

Splash News

Τι κι αν το παλάτι του Buckingham έχει προσπαθήσει τα προηγούμενα χρόνια να διαβεβαιώσει πως οι σχέσεις ανάμεσα στους πρίγκιπες Harry και William είναι μια χαρά, φαίνεται πως ο Δούκας του Sussex, επιβεβαίωσε –κατά κάποιο τρόπο- τις φήμες που τους θέλουν να έχουν απομακρυνθεί ο ένας από τον άλλον.

Στο νέο ντοκιμαντέρ του ITV από το royal tour του Harry και της Meghan στην Αφρική, ο Δούκας του Sussex αναφέρει πως τα πράγματα για το ζευγάρι είναι τόσο δύσκολα στο Ηνωμένο Βασίλειο που σκέφτονται να μετακομίσουν κάπου αλλού.  Η Meghan μάλιστα πρόσθεσε πως οι δυο τους «δεν ζουν απλά υπάρχουν».

Ο δημοσιογράφος Tom Bradby που καλύπτει χρόνια το βασιλικό ρεπορτάζ -με αφορμή τις φήμες που θέλουν τα μέλη της βασιλικής να μην υποστηρίζουν πια τον Harry και την Meghan  -δεν παρέλειψε να ρωτήσει τον ρωτήσει πως είναι οι σχέσεις του με τον William.

Ο Harry, πριν του απαντήσει, γέλασε για λίγο και του είπε: «Είμαστε αδέρφια και πάντα θα είμαστε. Σίγουρα αυτή τη στιγμή έχουμε πάρει διαφορετικά μονοπάτια, αλλά πάντα θα είμαι εκεί για αυτόν, όπως ξέρω πως και εκείνος θα είναι πάντα εκεί για εμένα. Δεν βλεπόμαστε πια όπως συνηθίζαμε, επειδή είμαστε πολύ απασχολημένοι. Ξέρω πως όλα αυτά που γράφονται δημιουργούνται από το τίποτα. Σαν αδέρφια όμως έχουμε καλές και κακές μέρες» δήλωσε.