Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle: Ανακοινώθηκαν επισήμως λεπτομέρειες για το γάμο τους

Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά την ερχόμενη άνοιξη και συγκεκριμένα στις 19 Μαΐου. Το μυστήριο θα τελεστεί στο St. George Chapel στο Κάστρο του Windsor και φυσικά ανυπομονούμε να δούμε τι νυφικό θα επιλέξει τελικά η Meghan.

Σε πιο πρόσφατα νέα, το παλάτι του Kensington εξέδωσε ανακοίνωση με περισσότερες λεπτομέρειες για το μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς. Πιο συγκεκριμένα ο γάμος θα τελεστεί στις 12:00 το μεσημέρι ακολουθούμενος από μια πομπή αμαξιδίου στις 13:00 γύρω από το Windsor Town και υποδοχή στην αίθουσα του Αγίου Γεωργίου. Στη συνέχεια, το ζευγάρι θα δεχθεί τις ευχές των καλεσμένων του στο St George’s Hall, ενώ αργότερα το βράδυ ο πρίγκιπας Κάρολος θα παραθέσει ιδιωτική δεξίωση.

Επίσης, επιβεβαιώνεται ότι ο Justin Welby, ο αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρυ θα παντρέψει το ζευγάρι. «Ελπίζουν ότι αυτό το σύντομο ταξίδι θα δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους ανθρώπους να απολαύσουν την ατμόσφαιρα αυτής της ειδικής ημέρας», ανέφερε μεταξύ άλλων το παλάτι.

Δείτε την ανακοίνωση παρακάτω.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα