Πρίγκιπας Harry: Η νέα βιογραφία για τον γάμο του και την αλλαγή στον χαρακτήρα του έχει σοκάρει τους Βρετανούς

Splash News

Για πολλά χρόνια, ο πρίγκιπας Χάρι ήταν γνωστός ως ο «γλεντζές» της βασιλικής οικογένειας, ένα αγόρι που κυρίως ήθελε να περνάει καλά. Μετά τον γάμο του με τη Μέγκαν Μαρκλ, και όπως αναφέρει εκτενές ρεπορτάζ της Express, ο πρίγκιπας μοιάζει να ξανασυστήνεται στη βρετανική κοινή γνώμη ως κάποιος που εδώ και καιρό δεν είναι ο εαυτός του.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει βιογραφία του που κυκλοφόρησε πρόσφατα και καταγράφει τη μεταστροφή στη συμπεριφορά του, τη μελαγχολία και την οργή με την οποία εμφανίζεται εδώ και καιρό στα βρετανικά media, τα αψυχολόγητα ξεσπάσματα και τη αδιόραση τάση αποσκίρτησης από το άρμα του βρετανικού βασιλείου.

Η αρχή είχε γίνει με τις συνεντεύξεις, τόσο του ίδιου όσο και της συζύγου, στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ που κατέγραφε την περιοδεία τους στην Αφρική και εν μέσω πυρών για τον τρόπο που έχουν επιλέξει να ζουν: οι βρετανικές tabloid εδώ και καιρό δεν χαρίζουν κάστανα στο νεαρό ζευγάρι, επισημαίνοντας δηκτικά το πανάκριβο lifestyle καθώς και τους μη συμβατούς με τον θεσμό της Μοναρχίας τρόπο συμπεριφοράς τους.

Αυτό που αποθεωνόταν τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους, οι κάπως πιο cool τρόποι και τα χαριτωμένα ευρήματα με τα οποία προσπερνούσαν το σκληρό βασιλικό πρωτόκολλο. Μετά, ομως, άρχισε η σκληρή κριτική για την αυθάδεια και κάποτε την αγένεια με την οποία οι δυο τους αντιμετώπιζαν τις προκλήσεις της δημόσιας ζωής.

Διαβάστε περισσότερα στο PeopleGreece