Πρίγκιπας Χάρι: Μετά τη Mail on Sunday τώρα καταγγέλλει και τις εφημερίδες The Sun και Daily Mirror για παράνομη υποκλοπή μηνυμάτων

Λίγες μόλις ημέρες μετά τη μήνυση που υπέβαλλε ο πρίγκιπας Χάρι σε βάρος της Mail on Sunday προκειμένου να υπερασπιστεί τη σύζυγό του, τώρα σειρά παίρνουν ακόμη δυο βρετανικές εφημερίδες.

Συγκεκριμένα ο Δούκας του Σάσεξ κατέθεσε μηνύσεις σε βάρος των εκδοτών της εφημερίδας The Sun και της Daily Mirror.

«Μηνύσεις κατατέθηκαν εκ μέρους του Δούκα του Σάσεξ στο Ανώτατο Δικαστήριο σχετικά με την παράνομη υποκλοπή των μηνυμάτων του τηλεφωνητή του» ανέφερε μια εκπρόσωπος τύπου του Χάρι, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

Τις συγκεκριμένες δηλώσεις επιβεβαίωσε λίγο μετά και η εκπρόσωπος τύπου του ομίλου News Group Newspapers, που εκδίδει τη The Sun.

Δικαστικά έγγραφα, που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον ιστότοπο Byline Investigates, αποκαλύπτουν, επίσης, ότι ο Χάρι στρέφεται κατά του ομίλου Mirror Group Newspapers, ιδιοκτησίας του Reach PLC.

Όλα αυτά είναι κινήσεις που δείχνουν πως ο πρίγκιπας Χάρι είναι αποφασισμένος να δώσει ένα τέλος στον «πόλεμο» και το «κυνηγητό» που βιώνει τόσο αυτός όσο και η σύζυγός του Μέγκαν Μάρκλ από τα βρετανικά μέσα.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο πρίγκιπας Χάρι γνωρίζει από πρώτο χέρι που μπορεί να οδηγήσει μια τέτοια κατάσταση αν χαθεί ο έλεγχος μιας και η μητέρα του, η πριγκίπισσα Νταιάνα απεβίωσε την 31η Αυγούστου του 1997 σε ένα τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι, ενώ την καταδίωκαν παπαράτσι.