Πόσο κοστίζουν τα ρούχα των παιδιών της Kate Middleton;

Θα περίμενε κανείς ότι η Kate Middleton, πάντα σχετικά σεμνή σε ό,τι αφορά τα έξοδα για τις δικές της εμφανίσεις, θα επένδυε κάτι παραπάνω αναφορικά με τα ρούχα και το στιλ των παιδιών της.

Όμως, κάποιοι ήδη εντόπισαν από πού προέρχονται τα ρούχα των δύο παιδιών της Δούκισσας του Κέμπριτζ, καθώς και το πόσο κοστίζουν και οι παρατηρήσεις γίνονται σε μια εποχή, που το έτερο βασιλικό ζεύγος -William και Meghan Markle- φαίνεται να εξοργίζουν τόσο με τα έξοδα για το σπίτι τους, όσο και με τις ενδυματολογικές επιλογές, από την πλευρά της Δούκισσας του Σάσεξ, τουλάχιστον.

Σύμφωνα με τη Daily Mail που φρόντισε να βάλει καρτελάκι με τιμές σε κάθε μία από τις φωτογραφίες των μικρών, ο «ριγμένος» της υπόθεσης είναι ο πρίγκιπας George, τα ρούχα του οποίου είναι από αλυσίδα καταστημάτων με είδη ένδυσης εξαιρετικά προσιτά στον μέσο Βρετανό.

Splash News

Συγκεκριμένα, ο μικρός φορά παντελονάκι που κοστίζει 24 λίρες, παπούτσια των 26 λιρών και μπλουζάκι των 5,99 £.

Την ίδια στιγμή, η πριγκίπισσα Charlotte φορά φόρεμα των 140£ -από τη συλλογή παιδικών ειδών της Marie Chantal- και ο λόγος για το πιο ακριβό ρούχο με το οποίο εμφανίστηκαν σε αγώνα πόλο τα τρία αδέλφια.

Όσο για τον μικρό Lewis; Το μικρότερο μέλος της οικογένειας των Kate και William εμφανίστηκε με παπουτσάκια 45£, παντελονάκι 16 και μπλούζα 20£.

Θυμόμαστε τις 10 καλύτερες εμφανίσεις της Κate Middleton

Πηγή: PeopleGreece

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram