Πώς η Beyoncé κι ο Jay Z έσπασαν το βρετανικό βασιλικό πρωτόκολλο

Instagram@SussexRoyal

Στο επίκεντρο της προσοχής βρέθηκαν τα δύο “βασιλικά ζευγάρια” στην πρεμιέρα της ταινίας  Lion King στο Λονδίνο. Ο Harry και η Meghan, ο δούκας κι η δούκισσα του Sussex, συναντήθηκαν με τη Beyoncé και τον Jay Z, με τους οποίους αντάλλαξαν μερικές κουβέντες και μια ζεστή αγκαλιά.

Αν αναλογιστεί λοιπόν κανείς πως το το βίντεο της  “βασιλικής” αυτής συνάντησης, διάρκειας πέντε δευτερολέπτων έκανε το γύρο του κόσμου, είναι λογικό να γίνει αντιληπτή η παραβίαση του πρωτοκόλλου.

Σύμφωνα με το Entertainment Tonight, το πρωτόκολλο έσπασε όχι εξαιτίας της αγκαλιάς των δύο ζευγαριών αλλά λόγω της αργοπορημένης άφιξης της Beyoncé και του Jay Z στο κόκκινο χαλί που έφτασαν μετά το δούκα και τη δούκισσα του Sussex.

Για λόγους ασφαλείας, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας επιβάλλεται να φτάνουν τελευταίοι σε κάθε κοινωνική εκδήλωση. Η άφιξη της Beyoncé και του  Jay Z όχι μόνο ανέτρεψε τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας για το βασιλικό ζεύγος αλλά τους επισκίασαν εντελώς. Η είσοδός τους επέφερε περισσότερες ζητωκραυγές και επευφημίες από την εμφάνισή τους στο Leicester Square.

Η συνάντηση των δύο ζευγαριών βέβαια στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία με τα ζευγάρια να κάνουν μια πολύ φιλική συζήτηση. Η λαμπερή τραγουδίστρια ψιθύρισε στη Meghan “ My princess!”, ενώ οι τέσσερις τους αντάλλαξαν οικογενειακές συμβουλές κι ευχές. Η Beyoncé, λέγεται πως είπε στο Harry και τη Meghan “το μωρό, τόσο όμορφο,” προσθέτοντας “σας αγαπώ.”