Το «Fifty Shades of Grey» αλλάζει πρωταγωνιστή

Splash/Smartmagna

Σαν κεραυνός εν αιθρία στον Χολιγουντιανό ουρανό, έπεσε η είδηση ότι ο Charlie Hunnam παραιτείται από τον ρόλο του Christian Grey.

Η εταιρεία Universal, έσπευσε να εκδώσει σχετική ανακοίνωση, μέσω της οποίας εξηγεί πως το ήδη βεβαρημένο πρόγραμμα του πρωταγωνιστή της τηλεοπτικής σειράς, «Sons Of Anarchy», δεν θα του επέτρεπε να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις που του επέβαλλε η προετοιμασία του ρόλου.

Από την άλλη τα σενάρια που τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα διαδέχονται το ένα το άλλο κάνουν λόγο για κίνηση πανικού εκ μέρους του ηθοποιού, ο οποίος φημολογείται ότι είτε φοβήθηκε ότι δεν θα καταφέρει να διαχειριστεί την υπερβολική δημοσιότητα, που θα συνοδεύσει τη μεταφορά του bestseller, «Fifty Shades of Grey» στη μεγάλη οθόνη, είτε δεν ήθελε να ρισκάρει το ενδεχόμενο της αποτυχίας σε περίπτωση που δεν κατάφερνε να κερδίσει τα εύσημα από το γυναικείο κοινό.

Ο επόμενος επικρατέστερος στη λίστα με τους επίδοξους Christian Grey, δεν είναι άλλος από τον Robert Pattinson, τον οποίο ακούγεται ότι η εταιρεία παραγωγής έχει ήδη προσεγγίσει και διατίθεται να ικανοποιήσει κάθε του απαίτηση προκειμένου να του αποσπάσει το πολυπόθητο «ναι».