Πολύ ευχάριστα νέα για την Ζέτα Μακρυπούλια

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός πρωταγωνιστούμε πέρυσι στο σίριαλ «Η πιο γλυκιά μου συμπεθέρα» που δε γνώρισε την προσδοκώμενη επιτυχία.  Ως παρουσιάστρια η Ζέτα εμφανίστηκε τελευταία φορά το 2013 που παρουσίασε το Dancing with the Stars 3.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το κανάλι, η Ζέτα Μακρυπούλια κάνει τηλεοπτικό come back με ένα τηλεπαιχνίδι… από τα παλιά. Η παρουσιάστρια δέχθηκε πρόταση να παρουσιάσει το Ρουκ Ζουκ που είχαμε πρωτοδεί στην ελληνική τηλεόραση το 1994 με την Μαίρη Μηλιαρέση.

Ο ΑΝΤ1 που προσπαθεί να κάνει διορθωτικές κινήσεις αλλά και να δώσει τόνωση στο πρόγραμμά του είναι πολύ κοντά στο να κατοχυρώσει τα δικαιώματα του Ρουκ Ζουκ. «Είμαστε πολύ κοντά στη συμφωνία αλλά δεν έχουν πέσει οι τελικές υπογραφές. Είναι ένα πρόγραμμα που θέλουμε πολύ και πιστεύουμε θα το «αγκαλιάσει» και ο κόσμος – τόσο οι παλιοί που το γνωρίζουν όσο και οι νέοι που δεν το έχουν ξαναδεί –», ανέφερε στο Peoplegreece.com άνθρωπος από το κανάλι.

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι ενθουσιασμένη με αυτή την πρόταση και θεωρεί πως είναι το καλύτερο project για να επιστρέψει.

Δεν είναι ακόμα σίγουρο αν το Ρουκ Ζουκ θα βγει στις οθόνες μας τη φετινή σεζόν. Αν κατοχυρωθεί το παιχνίδι από τον ΑΝΤ1, το ένα σενάριο λέει πως το παιχνίδι θα αρχίσει να προβάλλεται τέλη Μαΐου ώστε να δουν τον παλμό του κοινού και την ανταπόκρισή του ενώ το άλλο σενάριο κάνει λόγο για αρχή της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Και για όσους δε θυμούνται ή δε γνωρίζουν τι εστί Ρουκ Ζουκ….  

Θέμα του παιχνιδιού ήταν ο έλεγχος της ικανότητας των παικτών να συσχετίζουν μεταξύ τους λέξεις- έννοιες με σημασιολογική συνάφεια με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ταχύτητα. Στο παιχνίδι συμμετείχαν 2 ομάδες φίλων (η σχέση τους ήταν σημαντική βοήθεια, αφού μπορούσαν να αναφέρονται σε κοινά βιώματα) και στον πρώτο γύρο το παιχνίδι έμοιαζε πολύ με το γνωστό επιτραπέζιο παιχνίδι “taboo”. Όλοι οι παίχτες φορούσαν ακουστικά, για να μην ακούν τους συμπαίκτες τους και στον πρώτο παίκτη της ομάδας δινόταν μια λέξη, την οποία έπρεπε να περιγράψει στο δεύτερο παίκτη χωρις να χρησιμοποιήσει λέξεις παράγωγες ή με την ίδια ρίζα. Όταν ο δεύτερος παίχτης έβρισκε τη λέξη, έπρεπε να την περιγράψει στον επόμενο, χωρίς να χρησιμοποιήσει τις λέξεις που ήδη χρησιμοποιήθηκαν από τον συμπαίκτη του κ.ο.κ. Σκοπός ήταν να προλάβουν όλοι οι παίχτες να βρουν τη λέξη μέσα στον καθορισμένο χρόνο. Η ομάδα που κέρδιζε, περνούσε στο δεύτερο γύρο, στον οποίο οι κανόνες άλλαζαν. Στους παίκτες δινόταν μια λέξη ή μια φράση και έπρεπε να βρουν όσες πιο πολλές συναφείς λέξεις μπορούσαν. Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές στην εποχή του και πολύ συχνά οι κανόνες του χρησιμοποιούνταν και ανάμεσα σε φιλικές παρέες. Το Ρουκ Ζουκ προβαλλόταν από Mega Channel από τον Απρίλιο του 1994 έως τον Ιούνιο του 1997.

Πηγή: Βικιπαίδεια

Peoplegreece.com