Πολύ δύσκολες ώρες για τη Μαρία Μπεκατώρου

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε σήμερα η είδηση ότι η Μαρία Μπεκατώρου κινδυνεύει να χάσει το σπίτι που κληρονόμησε από τον πατέρα της και κατέφυγε στα δικαστήρια για να δικαιωθεί.

Σύμφωνα με όσα γράφει στην Espresso η Ντέμη Ντάβαρη, η παρουσιάστρια και η μητέρα της κατέθεσαν αγωγή στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας για να αρθεί η υποθήκη του διαμερίσματος, καθώς, όπως υποστηρίζουν, το χρέος προς την τράπεζα για το επίμαχο ακίνητο έχει εξοφληθεί.

Το σπίτι, με έκταση 163 τετραγωνικά μέτρα, στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στον Χολαργό, αγοράστηκε από τους γονείς της παρουσιάστριας το 1992 με προσημείωση υποθήκης 21.500.000 δραχμών και συμπληρωματική ύψους 8.000.000 το 1995. Το 2007, ο πατέρας της μεταβίβασε με συμβόλαιο γονικής παροχής το ποσοστό του στην κόρη του. Ενάμιση χρόνο μετά τον θάνατο του πατέρα της, στις 17 Νοεμβρίου 2014, η Μαρία και η μητέρα της αναγκάστηκαν να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη, καθώς, όπως υποστηρίζουν στην αγωγή που κατέθεσαν, ενώ είχαν εξοφληθεί οι οφειλές τους προς το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, η τράπεζα αρνούνταν να άρει τις υποθήκες.

Ελπίζουμε να δικαιωθεί ο αγώνας της και όλα να λυθούν σύντομα.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram