Πολύ δυσάρεστα νέα για την αγαπημένη πρωταγωνίστρια του Sex and the City

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να έχει δεχτεί κάποια αρνητικά σχόλια γιατί λέγεται ότι είναι αιτία για να μη γίνει η τρίτη ταινία Sex and the City, όμως στην πραγματικότητα είναι ίσως ο αγαπημένος χαρακτήρας του κοινού. Ο λόγος για τη Samantha ή αλλιώς την Kim Cattrall η οποία δυστυχώς εδώ και δύο μέρες περνάει πολύ δύσκολα.

kim cattrall

Όπως έχει γίνει γνωστό ο αδερφός της, Christopher Cattrall, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών. Την είδηση επιβεβαίωσε η ίδια η ηθοποιός με ένα post που έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter. «Eίναι πολύ θλιβερό για μένα και την οικογένειά μου που πρέπει να ανακοινώσουμε την απώλεια του Chris Cattrall. Σ’ αυτή τη φάση λοιπόν θα θέλαμε να ζητήσουμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο στα social media που μας δείχνει την αγάπη και την υποστήριξή του αυτή τη δυσκολη στιγμή».

Να αναφέρουμε επίσης ότι ο Christopher ήταν εξαφανισμένος στον Καναδά από την περασμένη Τρίτη, 30 Ιανουαρίου, ενώ εκπρόσωπος της καναδικής αστυνομίας ανέφερε ότι δεν υπάρχει προς το παρόν κανένα ύποπτο στοιχείο που σχετίζεται με τον θάνατό του.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram