Ποιο βασιλικό ζευγάρι θα αντικαταστήσει την Meghan και τον Harry στο πλευρό της Kate και του William μετά το Megxit;

Instagram@kensingtonroyal

Ένα από τα βασικότερα πράγματα μετά από έναν χωρισμό, είναι να βρεις το θάρρος να πας παρακάτω. Να αφήσεις πίσω την πικρία και τον πόνο και να προχωρήσεις για την επόμενη σχέση της ζωής σου. Κι όταν το κάνεις αυτό, να μην μπαίνεις στη διαδικασία να θυμάσαι τι έκανε καλύτερα η προηγούμενη σχέση. Έτσι λοιπόν κι η Κέιτ με τον Ουίλιαμ βρήκαν το επόμενο ζευγάρι που θα τους συνοδεύει στις εκδηλώσεις και τις βασιλικές υποχρεώσεις.

Σχεδόν 10 ημέρες μετά το περίφημο Megxit και 4 ημέρες μετά τη συνεδρίαση στο Παλάτι, ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ κάλυψαν το κενό που άφησαν στο πλάι τους οι Δούκες του Σάσεξ με ένα μεγαλύτερο ηλικιακά ζευγάρι με το οποίο ταιριάζουν περισσότερο, δεδομένου ότι έχουν περάσει χρόνο μαζί τους και εκτός των βασιλικών υποχρεώσεων.
View this post on Instagram

A post shared by 🔯STEVE❤ADRIANABOBOIUMARKJONES✴ (@regelesteveharry_reginaadriana) on

Ο Πρίγκιπας Έντουαρντ, ο μικρότερος αδελφός του Καρόλου, θείος εν ολίγοις του Ουίλιαμ, μαζί με την σύζυγο του Σόφι είναι οι Δούκες του Γουέσεξ. Οι δυο τους δρούσαν ξεχωριστά και μακριά από τα φώτα στις φιλανθρωπικές και κοινωνικές δράσεις εκπροσωπώντας το Παλάτι, αλλά σε εκδήλωση που θα γίνει την Δευτέρα στο Μπάκιγχαμ, θα βρεθούν για μια σπάνια φορά στο πλάι της Κέιτ και του Ουίλιαμ. Μαζί τους στη Σύνοδο Εορτασμού των οικονομικών σχέσεων και επενδύσεων του Ηνωμένου Βασιλείου στις αποικιακές χώρες της Αφρικής, θα είναι και η πριγκίπισσα Άννα, θεία του Ουίλιαμ.