Ποιος πασίγνωστος (και κούκλος) ηθοποιός μόλις παντρεύτηκε σε νησί;

Αυτός είναι ένας από τους ωραιότερους ηθοποιούς της παγκόσμιας show biz αυτή τη στιγμή. Για κάποιες από εμάς μάλιστα, ίσως είναι και ο πιο ωραίος. Αυτή είναι μια από τις πιο περιζήτητες νέες ηθοποιούς, style icon και μούσα μεγάλων σχεδιαστών. Και οι φήμες μόλις επαληθεύτηκαν. Σε ένα εξωτικό σκηνικό, που μάλιστα επισκέφτηκαν το καλοκαίρι που μας πέρασε. Οι 40χρ0ν0ς Michael Fassbender και η 29χρονη Alicia Vikander ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στην Ίμπιζα της Ισπανίας το Σάββατο που μας πέρασε (14/10), όπως ανέφερε το E!News.

Το hot ζευγάρι γιόρτασε τον επικείμενο γάμο του με φίλους και συγγενείς σε ένα beach party το βράδυ πριν το γάμο. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της πολύ συγκινητικής ταινίας Το Φως Ανάμεσα στους Ωκεανούς (The Light Between the Oceans) πριν κάποια χρόνια και παρέμειναν έκτοτε μαζί και σούπερ ερωτευμένοι.

Κορίτσια, δείτε τον Michael Fassbender στην τελευταία του ταινία πριν παντρευτεί, τον Χιονάνθρωπο (στηριγμένη στο διάσημο ομότιτλο βιβλίο του Jo Nesbo) που παίζεται αυτές τις μέρες στους κινηματογράφους.

fassbender vikander homepage 600 X 600

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram