Ποιος πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός θα είναι στην κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar;

Ήρθε η αποκάλυψη μέσα από την εκπομπή «Το Πρω1νό»!

Η ομάδα της εκπομπής μίλησε για τα talent show, που αναμένεται να προβληθούν μέσα στη σεζόν. Συγκεκριμένα συζήτησαν τόσο για το Rising Star, που θα προβληθεί στον ΑΝΤ1, αλλά και το X-Factor. Τα ονόματα τόσο για τις κριτικές επιτροπές, όσο και για την παρουσίαση του X-Factor είναι πολλά, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com.

«Τώρα η Μπεκατώρου θα ξεκινήσει το Your Face Sounds Familiar», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας για το κανάλι του Αμαρουσίου. Μετά από το σχόλιο αυτό, η ομάδα της εκπομπής αποκάλυψε πως έχει κλείσει για την κριτική επιτροπή, ο Σταμάτης Φασουλής! «Εγώ ξέρω ότι έχει κλείσει», τόνισε ο Άρης Καβατζίκης.

Η Χριστίνα Πολίτη μάλιστα, έβαλε χτες το βράδυ φωτογραφία με τον ηθοποιό, στην οποία ανέφερε: «Ο πιο γλυκός “μπαμπάς”, ένα πρόσωπο familiar», αποκαλύπτοντας ουσιαστικά τη συνεργασία.

«Χθες έκανε ραντεβού για την κριτική επιτροπή, ένα μεγάλο μεγάλο όνομα για το Your Face Sounds Familiar», τόνισε ο Άρης Καβατζίκης χωρίς όμως να αποκαλύψει ποιος θα είναι, παρά τα ονόματα που ακούστηκαν, όπως του Γιάννη Μπέζου και του Πέτρου Φιλιππίδη!

Δείτε στη συνέχεια το βίντεο με την αποκάλυψη.