Ποιος αποκάλεσε την Kim Kardashian «σύγχρονη Marilyn Monroe»;

Είναι γνωστό στο ευρύ κοινό, ότι ο Riccardo Tisci, καλλιτεχνικός διευθυντής του Οίκου Givenchy, είναι ένας από τους αγαπημένους φίλους της «love to hate»Αμερικανίδας celebrity, Kim Kardashian, και μάλιστα δεν χάνει ευκαιρία να μιλάει γι’ αυτήν με κολακευτικά λόγια. Γνωρίστηκαν μέσω του Kanye West, ο οποίος είναι χρόνια φίλος του, και απ΄ότι λέει του πήρε μόνο λίγα λεπτά για να την “ερωτευτεί”.

Στο πρόσφατο παρελθόν μάλιστα, δημοσιοποίησε φωτογραφία του στην οποία πόζαρε αγκαλιά με το νεογέννητο μωρό της Kim και τουKanye West, ακόμα ένα περιστατικό που έδειξε τη στενή σχέση Ιταλού δημιουργού με το ζευγάρι.

Αυτή τη φορά όμως μάλλον τα παραλέει, καθώς δεν δίστασε να παρομοιάσει την Kim με τη θρυλική Marilyn Monroe! Συγκεκριμένα σε συνέντευξη που έδωσε, όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του με τη χυμώδη celebrity απάντησε το εξής: “Τη γνώρισα σαν κοπέλα ενός πολύ καλού φίλου. Χρειάστηκαν μόνο λίγα λεπτά για να την καταλάβω και απλώς την ερωτεύτηκα. Είναι η Monroe της εποχής μας. Ο κόσμος θεωρεί πως μοιάζει με κούκλα, αλλά στην πραγματικότητα είναι σκληρή και έξυπνη”.

Διαβάστε επίσης: Shoe Guide: Ποια παπούτσια πρέπει να έχουμε όλες στη συλλογή μας;